PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113043
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Niestety takie jest moje zdanie początki tego serialu były świetne choć denerwowało mnie to ze były
rzeczy do których można było się przyczepić jednak to co się wyprawia w tym serialu teraz to
normalnie masakra głupota goni głupotę brakuje już im pomysłów gra aktorska coraz gorsza
szczególnie Maciej Musiał i Adam Zdrójkowski to kompletne dno im szybciej skończą produkcje
tego serialu tym lepiej.

ocenił(a) serial na 6
numer6

Zgadzam się, kiedyś lubiłam ten serial , był abrdzo przyjemny, jednak teraz nie ma odcinka, który by mnie nie irytował ..Zgadzam się odnośnie Musiała i tego młodszego ich wątki są bardzo słabe..

ocenił(a) serial na 10
moniq60

Nie zgadzam się,lubię do teraz ten serial,jest bardzo przyjemny,jednak teraz odcinki są coraz ciekawsze...Nie zgadzam się odnośnie Maćka i Adama,ich wątki są bardzo dobre...

ocenił(a) serial na 10
numer6

Niestety,ja mam inne zdanie.Cały czas serial jest świetny. Jednak teraz z sezonu na sezon jest coraz to lepiej. Mądrość goni mądrość,mają wiele pomysłów,gra aktorska coraz lepsza,szczególnie Maćka Musiała i Adama Zdrójkowskiego. To naprawdę HIT i im dłużej będą ciągnęli produkcję tego serialu tym lepiej.

ocenił(a) serial na 1
numer6

Pierwszy sezon jeszcze trzymał w miare sensowny poziom, teraz to uczta dla gimbazy.