Niestety takie jest moje zdanie początki tego serialu były świetne choć denerwowało mnie to ze były
rzeczy do których można było się przyczepić jednak to co się wyprawia w tym serialu teraz to
normalnie masakra głupota goni głupotę brakuje już im pomysłów gra aktorska coraz gorsza
szczególnie Maciej Musiał i Adam Zdrójkowski to kompletne dno im szybciej skończą produkcje
tego serialu tym lepiej.
Zgadzam się, kiedyś lubiłam ten serial , był abrdzo przyjemny, jednak teraz nie ma odcinka, który by mnie nie irytował ..Zgadzam się odnośnie Musiała i tego młodszego ich wątki są bardzo słabe..
Nie zgadzam się,lubię do teraz ten serial,jest bardzo przyjemny,jednak teraz odcinki są coraz ciekawsze...Nie zgadzam się odnośnie Maćka i Adama,ich wątki są bardzo dobre...
Niestety,ja mam inne zdanie.Cały czas serial jest świetny. Jednak teraz z sezonu na sezon jest coraz to lepiej. Mądrość goni mądrość,mają wiele pomysłów,gra aktorska coraz lepsza,szczególnie Maćka Musiała i Adama Zdrójkowskiego. To naprawdę HIT i im dłużej będą ciągnęli produkcję tego serialu tym lepiej.