... na całej linii. Serial, który idealnie pokazuje jak nie należy wychowywać dzieci. Pomijając beznadziejną akcję, która kiedy już się pojawi to jest badziewiem całkowitym. Bachory w ogóle nie zdyscyplinowane. Każdy ma syf w pokoju i robi syf wokół siebie. Szacunek dla rodziców niemal na zerowym poziomie. Przyzwyczajone do wygód traktują rodziców, zwłaszcza matkę, jak służących. Leniwe i w ogóle nie nauczone podstawowych zasad dobrego zachowania. W moim domu rodzice prosili mnie o coś tylko raz, bez błagania i nalegania. Głupi serial i tyle.
To obejrzyj programy Zawadzkiej :)
Jak dla mnie dzieciaki mają świetny kontakt z rodzicami, są niesforne ale to są dzieci sama mam dwójkę i wiele sytuacji z serialu przeżyłam na własnej skórze.
Dzieciaki serialowe nie ćpają, nie chleją pod blokiem nie kur*u*ją co drugie słowo....
Ile dzieci wychowałeś?
Jak chcesz widzieć dzieci zdyscyplinowane i dobrze wychowane to włącz sobie klan, a nie serial komediowy, trochę dystansu to tego co się dzieje na ekranie. Bo jak patrze na to co napisałeś to nie wiem czy wiesz w jakim świecie żyjesz. W serialu komediowym nie musi się wszystko zgadzać w stu procentach z rzeczywistością, ma powodować uśmiech na twarzy oglądającego. Rzekłem dziękuję.
To chociaż ten serial nie nazywa się Rodzinka.pl . Nie tylko nazwa sugeruje odzwierciedlenie przeciętnej polskiej rodziny