PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113042
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

... na całej linii. Serial, który idealnie pokazuje jak nie należy wychowywać dzieci. Pomijając beznadziejną akcję, która kiedy już się pojawi to jest badziewiem całkowitym. Bachory w ogóle nie zdyscyplinowane. Każdy ma syf w pokoju i robi syf wokół siebie. Szacunek dla rodziców niemal na zerowym poziomie. Przyzwyczajone do wygód traktują rodziców, zwłaszcza matkę, jak służących. Leniwe i w ogóle nie nauczone podstawowych zasad dobrego zachowania. W moim domu rodzice prosili mnie o coś tylko raz, bez błagania i nalegania. Głupi serial i tyle.

barteklobez

To obejrzyj programy Zawadzkiej :)
Jak dla mnie dzieciaki mają świetny kontakt z rodzicami, są niesforne ale to są dzieci sama mam dwójkę i wiele sytuacji z serialu przeżyłam na własnej skórze.

Dzieciaki serialowe nie ćpają, nie chleją pod blokiem nie kur*u*ją co drugie słowo....

Ile dzieci wychowałeś?

Boberek_21

Pewnie całą masę w SIMSach ;)

ocenił(a) serial na 4
barteklobez

Jak chcesz widzieć dzieci zdyscyplinowane i dobrze wychowane to włącz sobie klan, a nie serial komediowy, trochę dystansu to tego co się dzieje na ekranie. Bo jak patrze na to co napisałeś to nie wiem czy wiesz w jakim świecie żyjesz. W serialu komediowym nie musi się wszystko zgadzać w stu procentach z rzeczywistością, ma powodować uśmiech na twarzy oglądającego. Rzekłem dziękuję.

użytkownik usunięty
666_filmweb

I w tym problem. To może raczej wywoływać płacz niż uśmiech.

ocenił(a) serial na 1
666_filmweb

To chociaż ten serial nie nazywa się Rodzinka.pl . Nie tylko nazwa sugeruje odzwierciedlenie przeciętnej polskiej rodziny

użytkownik usunięty
barteklobez

Zgadzam się w 100%.

macie racje

użytkownik usunięty
Kirool

To nawet nie serial, tylko pseudoserial.