PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113173
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Czy nie uważacie, że można odebrać wrażenie jakoby cały serial był jednym wielki product placement. Lokowanie jest maksymalne, choć przyznaję że nie tak bezczelne jak w wielu innych produkcjach.

felis5

serial nie jest zły...ale reklama jest wszechobecna...orbit, toffie, dacia duster, coca cola, telewizja n,alma, ikea, reklama miasta Ełk...sporo tego :/

ocenił(a) serial na 7
npebi

Mi się to podoba akurat, chociaż zazwyczaj nie zwracam na to uwagi. Nie jest to tak jak w Klanie, gdzie Elżunia zachwala jakieś jogurty, czy Rysiu pije wyśmienitą kawę. Tutaj jest to bardziej naturalne. Natalia wypakowuje produkty z siatki Almy, tak samo jak my wypakowujemy zakupy w domu z siatki biedronki, tesco, czy adidasa (wszędzie już sprzedają te torby ekologiczne), używają w kuchni tych samych naczyń co 80% widzów. Bardziej zawsze wkurzało mnie jak postacie piły mleko no name, jeździły samochodem bez znaczka, oglądały w telewizji serial, w którym występują, czy słuchały przez x lat emisji serialu ciągle tej samej jednej piosenki (np. Złotopolscy).

Almanah

i cały czas nutella!
zgadzam się z Almanah. odpowiada mi że wszystkie produkty są tak naturalnie podstawione i bardziej denerwuje mnie zestaw soków w lodówce - minimum 5 smaków i wszystkie z tą samą no name etykietą, różniącą się tylko kolorami.