PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113043
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

czasami się zdarzało podczas skakania po kanałach, że obejrzałem to badziewie i mniej więcej wiem o co chodzi, taki odmóżdżacz, ale nieważne. Moje pytanie jest takie: wertowałem sobie program TV i natrafiłem na opis piątkowych odcinków (z 25.10) z którego to dowiedziałem się, że w najbliższym odcinku Kacper, rozpocznie przygotowania do I Komunii Świętej i tak się zastanawiam, bo z tego co mi wiadomo to do I KŚ, przystępuje się w 2 klasie szkoły podstawowej, a Kacper chyba jest trochę starszy :D z tego co kojarzę to gdzieś w 1/2 sezonie, bał się że Pani go nie przepuści do 2 klasy, a teraz mamy 5 sezon, były już chyba ze 3 razy wakacje i on dalej siedzi w tej 2 klasie? :D chyba że to jakieś inne wyznanie jest, ale o tym też mi nic nie wiadomo :D sytuacja także wydawała mi się dziwna gdy, gdzieś tam w odmętach się natrafiało czasem na różne odcinki różnych sezonów i Tomek w każdym z nich był w klasie maturalnej :D nie wiem, może przez to że nie oglądam tego dokładnie coś mnie ominęło, ale chyba dopiero teraz się wyprowadził się na swoje (z tego też beka :D) proszę o jakąś odpowiedź bo mnie ta kwestia bardzo nurtuje :D

ocenił(a) serial na 1
Dominikov21

nie zawsze jeden sezon to jeden rok
a serial to guwno

Dominikov21

kiblują :D