PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113042
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Lubię oglądac ten serial, często widzę w nim odzwierciedlenie swojej rodziny, różnych takich
typowych scen dla relacji w rodzinie...a własciwie widziałam!
Ostatnio scenarzysci chyba upadli na głowę i uderzyli o coś bardzo, bardzo twardego.
4 sezon ledwie się zaczął a już 3 razy powalił mnie na łopatki. I to w tym negatywnym sensie.

Po 1. Tomek, który zobaczył wyciąg z konta ojca i zaczął na niego wręcz krzyczec, że ma mu kupi
nowe auto. Ma 18 czy 19 lat a mentalnosc 5 latka, który chce lizaczka i robi scenę na środku
sklepu. Promowanie rozpieszczenia, nic innego, bo rodzice w żaden sposób praktycznie nie
reagują na tego typu akcje.

Po 2. W domu jest 5 osób i nie mogą sobie poradzic z bałaganem w domu? Jeden by odkurzył,
drugi umył łazienke, trzeci starł kurze itd. Ale lepiej dalej rozpieszczac bachorki, które tylko
pyskują i uważają, że im się wszystko należy.

Po 3. Załamałam się kompletnie kiedy chłopaki jak ostatnie świnie wylali na posprzątaną przez
gosposię podłogę, sok, wysypali chrupki, a Tomek rozpierdzielił całe pranie, po całej podłodze
bo szukał koszulki. O ile Kacper jest malutki, o tyle Tomek i Kuba są już naprawde
wystarczająco duzi i chyba scenarzysci o tym zapominają... Czy 18 latek naprawde rozwali całe
pranie, które potem zaleje sokiem i chrupkami i sobie pójdzie? Założę się, że jeszcze potem by
napyskował Kożuchowskiej i ona musiałaby to sprzątac :D

Ogólnie wiem, że to tylko serial i wszystko jest przerysowane ale to nie są "ciepłe, rodzinne
zachowania" a o tym jest podobno serial. Mają kolorowy, ładny domek, jedzą razem kolacyjki
(przy których matce nie wolno nawet zadac pytania wlasnemu synowi bo od razu foszek) ale z
wychowaniem to u nich naprawdę na bakier !

ocenił(a) serial na 2
monisia1090

Ten serial już od dawna stacza się na samo dno (o ile już tego nie zrobił). Pierwszą serię oglądało się naprawdę przyjemnie, teraz to nawet sekundy nie da rady. Scenariusz i dialgi naciągane. Niby ,,śmieszne" scenki budzą we mnie zupełnie odmienne uczucia.

ocenił(a) serial na 9
Rosso17

masz racje ostatnia seria wydaje sie byc ciagnieta juz na sile, to juz tak nie smieszy jak odcinki z pierwszej serii

użytkownik usunięty
poprostu_ja66

i sceny sa dość przewidywalne itp.