Az trudno uwierzyc ze Rodzina zastepcza gdzie gra aktorska stoi na o wiele wyzszym poziomie, graja o wiele lepsi aktorzy, humor jest o wiele inteligentniejszy, kazda postac jest ciekawsza a scenariusz lepiej dopracowany ma o wiele nizsza ocene od Rodzinki.pl, ktora do piet nie dorasta Rodzinie zastepczej.
no wlasnie na miodowych latach sto razy bardziej sie ubawilem niz na rodzince.pl ale gimbaza nie doceni dawnych seriali
cwela to sobie szukaj u siebie w lozku i kup sobie okulary bo do zadnych ulubionych go nie dodalem i od kiedy ocene 6 daje sie dobrym produkcjom?
hahaa gimbaza bo ktoś dał więcej niż 6? nauczyli się 1 słowa i powtarzają, macie rację świat się kończy, bo taka głupia młodzież jak wy mają dostęp do internetu:)
cenie inteligentny humor zamiast glupkowatego, tak to musi oznaczac ze jestem glupia mlodziez. Gratuluje genialnej logiki. Razisz bystroscia.
Naprawdę tak Cię boli, że jakiś tam serial ma wyższą notę od jakiegoś tam innego serialu? Daj spokój... Kto się takimi rzeczami przejmuje? :)
idz podziel sie przemysleniami ze szczotka klozetowa, bo mnie nie interesuje twoja opinia.
skonczylem jak ty w pieluchy jeszcze robiles. W ogole to twoj poziom do piet mi nie dorasta wiec nie bede siebie obrazal i gadal z toba.