PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113043
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Kiedyś fajnie się to ogladało, lekkie i wesołe kino. Dziś gdy para-normalność tej rodzinki ubiera się
w zasadną normę, tworzac wzorce, które nie posiadają ani krzty edukacyjnej rozwagi, staje się
zwyklym bzdetem. Taka rodzinka, to wylegarnia zarozumiałych, rozkapryszonych i
sfrustrowanych buców... gdyby to przytrafiło sie w życiu, to za rok potrzebny będzie tu
"zaklinacz dzieci" żeby prostować rodzicielski niedorozwój ... bogackich Boskich.

ocenił(a) serial na 9
StaniszewskiM22

No nieeee... Przecież to nie jest serial edukacyjny. Ludziee dlaczego wy na to tak patrzycie ??? Wiecej dystansu, nie bierzecie wszystkiego tak na poważnie ;/ To jest komedia. A te "rozkapryszone dzieci".. No sorry ale w dzisiejszych czasach tak to już jest ;p Więcej ogłady proponuje i wiedzy na temat właśnie tych "dzisiejszych czasów"

ocenił(a) serial na 3
lexus123

...wiedza? ...ogłada? ...dzisiejsze czasy? To jakieś usprawiedliwienie dla nienormalności? Przecież to właśnie dzisiejsze czasy dały pracę różnej maści nianiom, zaklinaczom, poprawiaczom złych nawyków i łamaczom krnąbrnych. Komediowy serial ma powinien śmieszyć, a nie irytować niechlujstwem, nieróbstem, (uzasadnionym?) zarozumialstwem, pogardą... chyba że się te cechy z góry wpisuje w scenariusz jako śmieszne. Tu jest radosna polska rozinka... dla mnie nierozważni rodzice i coraz durniesze dzieci... i dlatego coraz mniej śmieszny i coraz rzadziej odwiedzany serial.

StaniszewskiM22

no i cały czas o seksach gadają

ocenił(a) serial na 2
StaniszewskiM22

Zgadzam się i cieszę się, że już niedługo zdejmą to z anteny, bo oglądanie tego (do czego byłem w pewien sposób zmuszony) to naprawdę nieprzyjemna rzecz. Ja nie znam takich ludzi, jestem z tego dumny i nie mam ochoty oglądać takich ludzi w TVP