jestem dokładnie tego samego zdania , fejs , telefony, magda, fejs, telefony , magda...i nic wiecej...
Zgadzam się. Pierwsze 2 sezony były naprawdę fajne, a teraz to nudy. Tylko o tym Fejsie gadają.
No niestety,muszę się z Wami zgodzić. Nie sądziłam,że to kiedyś powiem ponieważ do tej pory wręcz uwielbiałam ten serial. Pierwsze dwa sezony to znałam niemal na pamięć, tyle razy oglądałam. A teraz, dajcie spokój. Wczorajsze odcinki to była totalna porażka.
mysle, ze byly i tak lepsze, niz te sprzed 2 tygodni, w ktorych glowna bohaterka byla dziewczyna tomka (?)...
a może by tak poczekać do końca sezonu a nie oceniać od razu po pierwszych odcinkach!?
Dokładnie to są dopiero pierwsze odcinki 3 sezonu więc może dopiero się rozkręca nie można go od razu skreślać z listy seriali;)
Podpisuje się pod tym, 3 sezon jest beznadziejny i do tego w ogóle nie śmieszny. Tomek z ta swoją laleczką są bardzo sztuczni, w ogóle on i kuba są strasznie zarozumiali i rozpieszczeni, zero szacunku dla rodziców. Jakbym ja kiedyś w ich obecności powiedział do kogoś że są starymi grzybami to bym miał opieprz i szlabany na pare miesięcy. Ale widać tak teraz jest w domach....
może w 3 sezonie zmienil sie scenarzysta? Bo jakos 3 sezon nie śmieszy tak jak pozostałe...