PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113037
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Trzeci sezon jest FA TAL NY ! A szkoda :/

cztery_7

Zgadzam się w zupełności. A szkoda, bo liczyłam na kolejne fajne odcinki.

cztery_7

jestem dokładnie tego samego zdania , fejs , telefony, magda, fejs, telefony , magda...i nic wiecej...

ocenił(a) serial na 6
olaczek_filmweb

Zgadzam się. Pierwsze 2 sezony były naprawdę fajne, a teraz to nudy. Tylko o tym Fejsie gadają.

ocenił(a) serial na 8
cztery_7

No niestety,muszę się z Wami zgodzić. Nie sądziłam,że to kiedyś powiem ponieważ do tej pory wręcz uwielbiałam ten serial. Pierwsze dwa sezony to znałam niemal na pamięć, tyle razy oglądałam. A teraz, dajcie spokój. Wczorajsze odcinki to była totalna porażka.

tinnyjustiny

mysle, ze byly i tak lepsze, niz te sprzed 2 tygodni, w ktorych glowna bohaterka byla dziewczyna tomka (?)...

ocenił(a) serial na 6
Allie_

dokładnie. reklama Ikei i H&M. hipsteriada i denerwująca kożuchowska.

użytkownik usunięty
tinnyjustiny

a może by tak poczekać do końca sezonu a nie oceniać od razu po pierwszych odcinkach!?

ocenił(a) serial na 9

Dokładnie to są dopiero pierwsze odcinki 3 sezonu więc może dopiero się rozkręca nie można go od razu skreślać z listy seriali;)

użytkownik usunięty
cztery_7

dobrze bo szybciej zdejmą z anteny ;) trzeci sezon będzie ostatnim ;)

ocenił(a) serial na 6
cztery_7

Podpisuje się pod tym, 3 sezon jest beznadziejny i do tego w ogóle nie śmieszny. Tomek z ta swoją laleczką są bardzo sztuczni, w ogóle on i kuba są strasznie zarozumiali i rozpieszczeni, zero szacunku dla rodziców. Jakbym ja kiedyś w ich obecności powiedział do kogoś że są starymi grzybami to bym miał opieprz i szlabany na pare miesięcy. Ale widać tak teraz jest w domach....

cztery_7

Niestety, zgadzam się. To już nie to samo co 1 i 2 seria. Chociaż i tak oglądam z przyjemnością ;-)

ocenił(a) serial na 9
VVaschmaschine

może w 3 sezonie zmienil sie scenarzysta? Bo jakos 3 sezon nie śmieszy tak jak pozostałe...

użytkownik usunięty
magnificent_2

Niee. Zostali ci sami.