mam wrazenie ze ludzie oceniaja np taki serial pod katem Górnolotnego, oddajacego prawde o zyciu serialu, ktory przeciez takim nie bedzie ;/ moze sie podobac,a moze i nie. To nie jest serial, kotrym glowne tematy kreca sie kolo problemow finansowych czy chorób czy nie wiem czego jeszcze. Chcialabym aby mi sie tak zylo jak glownym bohaterom (finansowo) niestety tak u mine nie jest, ale u moich znajomych jest to normą, wiec nie jest to takie nieosiągalne jak sie tu ludzie wypowiadaja o dobrobycie. fakt czasem wszystko jest przejaskrawione, troche zamerykanizowane, i troche mnie irytuje ciagle wrzeszczaca korzuchowska, ale to jest serial komediowy, na ktory patrze z przymrózeniem oka. Jesli chce sobie poogladac serial obyczajowy (o zwyklym, szarym zyciu) to wlaczam Klan, Na wspolnej czy co tam jest jeszcze innego. Ja oceniam go pozytywnie, choc na samo ich Prowadzone zycie patrze z przymrozeniem oka ;] takie moje zdanie
Również się zgadzam, ale niestety status życia 70% Polaków sporo odbiega od życia Boskich i dlatego nie mogą się pogodzić z tym, co pokazywane jest w serialu. Nie wspominając o dzieciach, które napatrzą się na ich "boskie" życie i będą sie zastanawiać dlaczego nie mogą pyskować i mieć każdą zachciankę na zawołanie.