PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113045
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

My chcemy kolejny sezon!!!,jak możecie nam zabierać; najlepszy serial/;!!!

ocenił(a) serial na 1
jazdowicz2666

Miejmy nadzieje że nie powstanie, ludzie olewajcie abonament to telewizji braknie kasy na kolejne sezony! to PL w tytule oznacza PLastik albo PatoLogię, i taka jest właśnie ta rodzinka, może się podobać tylko nastoletnim k u r e w k o m wzdychającym do Musiała czy Karolaka (bo jak komuś podobają się ci młodsi to znaczy że jest pedofil-em/-lką).

ocenił(a) serial na 10
Hagan

Czyli twoim zdaniem jak ktoś lubi jak gra Kacper to jest pedofilem ?! Człowieku zastanów się co piszesz. Nie lubisz tego serialu to go nie oglądaj proste! . Ja osobiście uwielbiam ten serial i lubię jak grają Ci aktorzy !1!

_myszka_

Naucz się czytać ze zrozumieniem matole.

Co to wypowiedzi Hagana to się zgadzam z całą rozciągłością. Film jest pozbawiony jakiegokolwiek sensu i opis tego arcybadziewia kompletnie nie współgra z fabułą filmu. Tak teraz się zastanawiam jak Pani Kulesza mogła zagrać w tym serialu u boku tak zerowego poziomu aktorskiego jaki jest w każdym z tych ludzi. (może prócz Karolaka.) Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Direst

Dobra nie chcę się kłócić nie lubicie tego to nie oglądajcie proste :) I tak poza tym to się wyluzuj, nie musisz pisać od razu "matole" :)
Pozdrawiam kolego :)

jazdowicz2666

hm , zaswsze mnie zastanawiało , jaki sens jest pisania w danym forum , o to , aby dana stacja oddała/ przywróciła dany serial
Jeżeli jest wielu chętnychto dlaczego nie stworzzy się coś w rodzaju petycji , z prośbą o przywrócemie dango serialu

jazdowicz2666

Oddajcie nam widzĄ? Hmmm...