My chcemy kolejny sezon!!!,jak możecie nam zabierać; najlepszy serial/;!!!
Miejmy nadzieje że nie powstanie, ludzie olewajcie abonament to telewizji braknie kasy na kolejne sezony! to PL w tytule oznacza PLastik albo PatoLogię, i taka jest właśnie ta rodzinka, może się podobać tylko nastoletnim k u r e w k o m wzdychającym do Musiała czy Karolaka (bo jak komuś podobają się ci młodsi to znaczy że jest pedofil-em/-lką).
Czyli twoim zdaniem jak ktoś lubi jak gra Kacper to jest pedofilem ?! Człowieku zastanów się co piszesz. Nie lubisz tego serialu to go nie oglądaj proste! . Ja osobiście uwielbiam ten serial i lubię jak grają Ci aktorzy !1!
Naucz się czytać ze zrozumieniem matole.
Co to wypowiedzi Hagana to się zgadzam z całą rozciągłością. Film jest pozbawiony jakiegokolwiek sensu i opis tego arcybadziewia kompletnie nie współgra z fabułą filmu. Tak teraz się zastanawiam jak Pani Kulesza mogła zagrać w tym serialu u boku tak zerowego poziomu aktorskiego jaki jest w każdym z tych ludzi. (może prócz Karolaka.) Pozdrawiam.
Dobra nie chcę się kłócić nie lubicie tego to nie oglądajcie proste :) I tak poza tym to się wyluzuj, nie musisz pisać od razu "matole" :)
Pozdrawiam kolego :)
hm , zaswsze mnie zastanawiało , jaki sens jest pisania w danym forum , o to , aby dana stacja oddała/ przywróciła dany serial
Jeżeli jest wielu chętnychto dlaczego nie stworzzy się coś w rodzaju petycji , z prośbą o przywrócemie dango serialu