PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113043
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

dajesz więcej niż 2 znaczy ze tracisz rozum dajesz 6-7 znaczy ze już go nie masz :)

ocenił(a) serial na 2
lions

Ja dałem 5 i nie uważam, że jestem pustakiem. Po prostu oceniam to w kategorii seriali - nie jest tasiemcem, ale też nie mistrzostwem. Na początku było ciekawie, nawet zabawnie, później zaczęły się powtarzać te same schematy, te dzieci stały się jeszcze gorsze, a że moja siostra szaleje za tym serialem (jak za Rodziną Zastępczą, którą przynajmniej da się oglądać) muszę często szukać tych mądrzących się bachorów i dziwnych rodziców. Szczególnie Kożuchowska gra sztucznie, Karolak daje radę, a reszta jeszcze trochę za młoda na ocenę.

Tak czy siak, za każdą kolejną serię obniżę ocenę o 1 i może kiedyś zmienisz zdanie na mój temat ;)

ocenił(a) serial na 7
lions

Dałem, że bardzo dobry tylko za pomysłem, że w pewnym sensie wprowadził coś nowego z polskich seriali, a humor w nim zawarty bardzo często jednak rozśmieszał. Wiem, że to nie arcydzieło ale lepsze to niż niektóre inne badziewia.

użytkownik usunięty
lions

Zgadza się, dobrze że jest z nami FRO to ocena serialu spadnie tam gdzie jej miejsce czyli 5/10 i to chyba będzie za wysoko.