http://www.swiatseriali.pl/seriale/rodzinkapl-618/news-tylko-u-nas-wiemy-jaki-se rial-zastapi-rodzinke-pl,nId,1032301
Jeśli to prawda, to dobrze. Rodzinka szybko mi się znudziła, ale nowemu serialowi nie wróżę cudownej przyszłości.
Mam nadzieję,że jeszcze serial długo potrwa. Rodzinka nigdy mi się nie znudzi,a nowy serial może też być dobry.
Świetna wiadomość;D Szkoda, że zamiast będzie pewno "mięsny jeż" tudzież "Dariusz-prześladowca". Serial był nadzwyczaj irytujący przez postać Kożuchowskiej. Śmieszne scenki (w zamyśle twórców śmieszne) to były zilustrowane stare kawały z brodą. Aha jeszcze te bezczelne zbliżenia po 10 sekund na soczki firmy T.
Nie prawdziwa wiadomość ;D Serial jest nadzwyczaj ciekawy właśnie przez m.in.Małgorzatę Kożuchowską. Naprawdę są zabawne śmieszne scenki. A na początku i na końcu masz poinformowanie,że będzie promowanie produktu,więc się nie czepiaj tego. A jak promują to raczej,że to dobry serial i warto tutaj coś zarobić.
Nareszcie. To jest największe gówno jakie kiedykolwiek wydaliła z siebie TVP. Ludzie, którzy to oglądali powinni zostać poddani obserwacji psychiatrycznej. I tak jestem zdziwiony że znaleźli się tak upośledzeni ludzie, żeby w ogóle to oglądać.
Tak żenującego, durnego i odrealnionego serialu jeszcze nie było. To tego żałosny Karolak w roli głównej i ciotowaty Maciek Musiał oraz aktorka jednej roli - kożuchowska. A do tego wszystko to na francuskiej licencji i tak słabego sitcomu.
Oby nie uraczyli nas czymś jeszcze słabszym...
Przepraszam bardzo, ale Kozuchowska nie jest aktorka jednej roli! Jest aktorka przedewszystkim bardzo utalentowana i nie mam pojecia na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski?!
A co do Karolaka to czytaj newsy uwaznie, zamiast "zalosnego Karolaka" w roli glownej bedziesz ogladal.......ROWNIEZ "zalosnego Karolaka". Im so sorry.
To jest największe cudo jakie kiedykolwiek wydaliła z siebie TVP. Ludzie,którzy to nie oglądają dużo tracą. Jestem zdziwiony,jak można obrażać ten serial.
Tak ciekawego,mądrego i realnego serialu jeszcze nie było. Do tego genialny Tomasz Karolak w roli głównej i wzbijający się Maciej Musiał oraz aktorka,która potrafi wiele zagrać -Małgorzata Kożuchowska.
Także oni robią tylko przerwę.
Jeżeli trollujesz, a wszystko na to wskazuje, można ci wybaczyć bycie debilem. I tak jesteś nieszkodliwy.
Ale jeżeli piszesz to na serio to bezzwłocznie udaj się na badania, czy aby nie masz jakiegoś niedorozwoju umysłowego.
I niech przebadają też twoich starych, bo skoro spłodzili coś takiego jak ty, to z nimi też jest coś nie tak.
Kożuchowska wyleciała z pracy w TVP, więc już raczej nie wróci a historyjka o tym, ze nie kręcą bo "dzieciaki mają szkołę" wciskają takim idiotom jak ty, żeby dalej na nich zarabiać kasę.
Skończ ze sobą, to zrobisz coś pożytecznego, bo wartości większej nie masz. Lekarstwa na upośledzenie nie ma.
Piszę to na serio. To ty musisz udać się na badania,bo raczej to ty jesteś niedorozwojem. I niech twoi rodzice lepiej zostaną przebadani,bo jeśli spłodzili człowieka,który stale obraża,to znaczy,że coś jest nie tak z wychowaniem.
Pani Małgorzata Kożuchowska wcale nie wyleciała z pracy w TVP,więc raczej jeszcze wróci,a historyjka jak to ty stwierdziłeś jest potwierdzona,że mają przerwę,tak jak w 2012 r. A idioci rozpowiadają plotki,że serial już jest skończony. A tylko idioci w to wierzą.
Skończ obrażać i hejtować, to wtedy zrobisz coś pożytecznego,bo obrażając stale i hejtując w przyszłości nie będziesz mieć wartości,albo już nie masz. Lekarstwa na hejterstwo i znieczulicę nie ma.
Nie prawda,dzisiaj wyszła wiadomość,że to tylko przerwa w emisji,aby młodzi aktorzy bardziej przyczynili się do swojej nauki.