PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113042
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Jak zasunęli wątek o pani sprzątającej to myślałem, że pęknę ze śmiechu. Jednak słoiczki po kawiorze rozwaliły mnie na atomy. Pomijam już aspekt profesji jaką wykonuje matka rodziny. Faktycznie typowo polskie to wszystko.

ocenił(a) serial na 8
KORSZUL

To serial o rodzinie która ma więcej kasy niż przeciętna i tyle, co się tak ekscytujesz?
Nie ogarniam hejtu jaki spływa na ten serial, banda nieudaczników musi się wszędzie wyżalić.

ocenił(a) serial na 1
spoon212

Drogi kolego Spoon212! Taki serial o rodzinie, która "ma więcej kasy niż przeciętna" już był i nazywał się "Dynastia". To po pierwsze. Po drugie, jeżeli coś się komuś nie podoba, to nie oznacza od razu, że jest nieudacznikiem. Nie znasz człowieka, więc wstrzymaj konie. Po trzecie, serial jest na zachodniej (francuskiej) licencji, jak wszystko w tym zasranym kraju, więc ludzie mają prawo żądać czegoś autorskiego, zwłaszcza, że płacą abonament. A tak poza wszystkim - "hejtu"? Co to ma być? Albo 'hate' albo pisz, człowieku po polsku :)

ocenił(a) serial na 1
spoon212

Z tym nieudacznikiem to na onet. Tam każdy komentujący jest nieudacznikiem, zazdrośnikiem i "hejterem" ("hejtersem"?). To chyba po chorwacku, jak przez długie "j".
Serial jest zwyczajnie do bani i tylko to miałem na myśli. A Ty poluzuj kitę:)

ocenił(a) serial na 8
KORSZUL

Serial jest do bani bo jedzą kawior, albo mają panią do sprzątania? To są właśnie argumenty rodem z onetu :) Jak ktoś chce codzienności to niech sobie Klan ogląda, czy coś podobnego.
Moim zdaniem jest całkiem fajny, poza żenującymi reklamami tymbarka, almy itd, już wiem czego i gdzie nie kupować.

ocenił(a) serial na 9
spoon212

Reklamy są jednak muszą mieć z czegoś hajs ale właśnie przez ten serial zacząłem zamawiać do domu zakupy 2zł dojazd i nie wychodzisz z domu