Kacperek rządzi normalnie (np. scena z Małgosią w S02E02 nt. "takiej jednej" prze-prze-śmieszna) !!! reszta też świetnie gra.....naprawdę super serial
żadna prowokacja - naprawde bardzo bardzo lubie ten serial i oczywiście że Kacperek gra super (pamiętajmy że dzieciak ma dopiero 6 lat)
Mogę przyjąć że podoba CI się ten serial TO mogę przyjąć to tylko gusty ale CO „nadzwyczajnego” widzisz w „grze” Mateusza Pawłowskiego? Ja widzę „sztuczność” wypowiadanie jedynie wyuczonej kwestii, wadę wymowy co już pisałem.
Porównaj proszę rolę Justina Henriego w filmie Kramer vs. Kramer – Sprawa Kramerów
http://www.filmweb.pl/film/Sprawa+Kramer%C3%B3w-1979-1294
wiek dziecięcych aktorów można z całą pewnością uznać za podobny chcesz porównywać? grę bo nie filmy.
Na marginesie raczej nie słyszałem by w ostaniem nawet dwudziestoleciu jakieś jakaś gwiazda dziecięca stała się gwiazdą dorosłą tak jak Marek Kondrat w filmie "Historia żółtej ciżemki" http://www.filmweb.pl/film/Historia+%C5%BC%C3%B3%C5%82tej+ci%C5%BCemki-1961-6169
Może i on też kiedyś ale TEN serial mu w tym na pewno nie pomoże
Już nie o to chodzi, że ktoś wysoko ocenia miernotę i prymitywizm to są gusta i współczuję.
Jednak zastanawia mnie takie rozdawanie „10” tu naprawdę niewiele trzeba aby serial był „lepszy” a co dopiero gdy scenarzyści (nie te chałupnicy) ale ktoś kto zna się na rzeczy i stworzył coś innego lepszego, aktorzy zaczęli grać a nie odwalać chałturę.
To jak wtedy ocenić?
Po pierwsze pytanie do ciebie, skoro ten serial tak cie wnerwia to po co tu wchodzisz i sie wyzalasz jaki ten serial jest kiepski. Masz prawo ale powiem ci ze tym ktorym ten serial sie podoba maja to gdzies.
Po drugie skoro tobie sie nie podoba, to tylko dlatego inni maja dawac serialowi 1 (nauczcie sie w koncu ze sa rozne gusta, bo inaczej wszystko by bylo gownianie jednolite)
Po trzecie jak według ciebie powinien wygladac serial, ktory spodoba sie wszystkim?
Pozdrawiam
A więc.
Dlatego wypisuję negatywne opinie - aby ludzie odpowiedzialni wiedzieli mieli świadomość, że nie wszystkim ten serial się podoba, może tylko „garstce” widzów tylko bardziej aktywnej. Z prawdziwymi miłośnikami mogę oczywiście dyskutować ale na zasadzie faktów nie personaliów chyba że w odpowiedzi na indywidualny atak.
Co do oceny to przypominam sobie, że gdy chodziłem do szkoły nauczyciel opowiedział o ocenianiu (skala była 5 do 2) na 5 umie tylko Pan Bóg, na 4 Ja, wam zostaje 3 i 2.
To oczywiście żart z ocenami należy jednak uważać „10” użyłem wyjątkowo, przeważnie te które mnie się podobają mają „8” wyjątkowo „9” zawsze może być „coś” jeszcze i jeszcze lepszego.
I na koniec „jak powinien wyglądać serial który spodoba się wszystkim”?
Cóż gdybym znał taką odpowiedź wszystkie stacje TV i filmowe stały by przede mną otwarte a ja byłbym milionerem.
Na razie wybieram prostsze zajęcie i krytykuję słabsze.
Również pozdrawiam
chociaż 1 normalny człowiek z mądrym komentem pozdro dla ciebie serial jest super!;)