Zaczyna się 6 sezon tego super serialu,bo ile można oglądać te powtórki starych odc.;D
Ja go bardzo lubię,idzie się przy nim wyluzować.A jak Ciebie nie śmieszy,to ci nikt nie karze oglądać,zawsze możesz oglądać M jak M, i itp. ;D
Nie wiem, ja jak to oglądam to jakoś sie nie moge 'wyluzować' bo mnie drażnią te bachory rozpieszczone, na + jedynie Karolak, robi z siebie troche debila ale mu to wychodzi, jedyny + tego serialu chyba
A co powiesz o sexi Kożuchowskiej.? ;D Drą mordy to fakt,ale w końcu to są dzieciaki,przecież nudno by było,gdyby były poukładane,grzeczniutkie dla staruszków,wtedy to już był by serial obyczajowy,a nie komediowy.
polemizowałbym twierdząc że by było nudno.
Można pożartować z sytuacji ( co udowodniły inne seriale komediowe o rodzinie jak np Synowie , gdzie każdy miał swój charakter i swe życie ) , a nie zachowywać się jak pępek świata , a do tego być wrednym i samolubnych , a na dodatek czując że nie wiąże się to z konsenfekcjami ( bo mi się należy i już)
Również uważam, że serial jest bardzo dobry tylko te nowe odcinki są na bardzo mizernym poziomie.
W ogóle przeważnie zawsze seriale są lepsze w swoich początkach. Później to się zaczyna już tylko powielanie wątków i robienie wszystkiego na jedno kopyto. Szkoda, że rodzinka.pl nie odstaje od tego schematu. :/
Jak dla mnie te nowe odc.są ok,fajny był ten co Boscy wyjechali w góry do rodzinki. ;)