PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113042
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Dałam rodzince dość wysoką ocenę, ponieważ same początki rodzinki.pl były dla mnie czymś
fajnym, humor mnie bawił i wgl., ale z każdym kolejnym odcinkiem powtarzają się sytuacje z
poprzedniego sezonu, podobne teksty. Dobra, to nie jest takie złe, ale dobija mnie kompletny
brak realizmu w tym serialu. Cokolwiek zrobi Tomek czy Kuba - żadnej kary ani nic. W prawie
każdym odcinku są jakieś rozmowy o tolerancji i te wielkie poparcie dla gejów itd. i jak dla
mnie jest to trochę sztuczne.. bo ile razy w jednym serialu można poruszać jeden temat? Nie
mówiąc już o tak dużym kieszonkowym i momentami sztucznym zachowaniem aktorów.

To tylko moja opinia i niektórzy mogą się nie zgodzić. Nie zmienia to jednak faktu, że mimo to
uważam, że rodzinka jest niezłą komedią :P

Chodnikova

Mam dokładnie takie samo zdanie. Uważam, że kiedyś dało się na to jeszcze popatrzeć, a teraz żarty są do bani i do tego wyśmiewaja się ze wszystkich na ziemi, rasiści bym powiedziała. Zmieniam moją ocenę.

ocenił(a) serial na 6
Chodnikova

Ja sądzę tak samo. Wczorajsze odcinki oglądałem już na siłę, starając się wydobyć choć odrobinę humoru. Tylko zmarnowałem czas. Na szczęście nie popełnię już tego samego błędu w przyszły piątek.