PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113195
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Oglądałam chyba wszystkie odcinki i bardzo mnie denerwują błędy scenarzystów.
W pierwszych odcinkach dowiadujemy się, że Mareczek, przyjaciel rodziny, ma córeczkę, był z nią u Boskich, potem słuch o niej zaginął, nawet sam tatuś zapomniał, że ma dziecko, a przez kolejne odcinki odgrywał wiecznego singla.
W pierwszych odcinkach, gdy poznajemy Madzię, wybrankę Tomka, mówi ona swoim przyszłym teściom, że jej rodzice są rozwiedzeni, a ona ma przyrodnią siostrę. W 77 odcinku, gdy Tomek z Madzią robią "grafik świątecznych spotkań" Tomek do niej mówi: 31 ma urodziny Twój brat.
Natomiast w najnowszych odcinkach poznajemy rodziców Madzi, którym może nie układa się najlepiej w małżeństwie, ale na pewno nie byli rozwiedzeni, nawet wspominali ile to lat są razem. A rodzeństwo, czyżby zaginęło?
Aktorka, która grała mamę Natalii, pani Halina Skoczyńska niestety zmarła, ale tym samym Boscy zapomnieli o swoich rodzicach i dziadkach, przestali się oni pojawiać nawet w rozmowach, tak jakby nigdy nie istnieli

aneta6667

Nie wyświetla się całość mojego wpisu

aneta6667

Brawo za spostrzegawczość. Rodzinka.pl to niestety na tyle kiepski serial, że nawet scenarzyści, robiąc go na prędko, pomijają większość faktów.