PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113037
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Rodzinka jest moim zdaniem ciekawą alternatywą dla żmudnych i schematycznych tasiemców np. Klan czy M jak Miłość. Z ciekawością wszedłem na to forum by zapoznać się z opiniami innych. To co tutaj przeczytałem, dobiło mnie totalnie,

Ile tematów jeszcze powstanie o tym, jak nierealne są warunki życia serialowej rodziny?
Czy meble z IKEA, płaski telewizor, Dacia i reszta gratów o które się tak spinacie to jakiś ewenement? Nie wiem gdzie wy żyjecie skoro to takie nieosiągalne rarytasy.

Domy moich znajomych w większości coś lepiej wyposażone o tej serialowej scenorafi, nikt nie robi wielkich oczu na widok sauny w łazience. Sam też nie narzekam,

Domyślam się, że licealiści parkujący pod szkołą własne Jaguary czy Alfy Romeo to też dla was takie dziwne zjawisko.

Powodzenia, żyjdzie dalej w przekonaniu, że w Polsce nie da się żyć na poziomie :*

lykke95

hm.. a że to serial komediowy , zamiast obyczajowego , to wypada porównywać owy serial do M jak Miłość , czy Klanu ?...
a mym zdaniem serial jest mocno przesadzony .. bogata rodzinka , przesadzone teksty między postaciami , krzycząca pani Korzuchowska , czy nudne tłumaczenia i dziwnie śmiejący się najmłodszy z rodzinki.. mym zdaniem serial jest nudny , ale to me zdanie