Może chociaż napisz, dlaczego nie polecasz? Ja wręcz przeciwnie. Rodzinka.pl to znakomity serial komediowy. Idealny na poprawę humoru.
stwierdzasz to po obejrzeniu jednego odcinka ?? czemu niby nie polecasz oglądania go ?? rodzinka.pl to jeden z najlepszych POLSKICH seriali komediowych.
No wiesz kazdy ma swoje zdanie ale ja ten serial wielbie.Swietny na poprawienie humoru ;)
No wiesz dzieki ale nie dyskutujmy o gustach ja lubie ty nie. Moze kiedys zmienisz zdanie ;)
ej, sorry, ostatni sezon jest chyba najlepszy, bo z biegiem czasu gra wychodzi im coraz bardziej naturalnie, a poza tym każdy ma prawo mieć własny gust i zdanie
W tym serialu wałkowane są cały czas te same motywy tylko po prostu przedstawiane są w innych sytuacjach. Fakt nie jest to ambitny serial, żarty też raczej niskich lotów i bardzo przewidywalne, ale to przecież polska produkcja, nie można być zbyt wymagającym. Dla odmóżdżenia i prostej rozrywki czasem mogę obejrzeć.
Oczy się od tego zamykają i otwiera paszcza..czyli że zanudza....ty masz inne zdanie na ten temat i to szanuję.
Dla rozrywki można oczywiście sobie pooglądać od czasu do czasu, ale znam osoby który mają bzika na punkcie tego serialu i aktorów, co dla mnie w ogóle jest jakimś nieporozumieniem. Serialowe dzieciaki wyzywają się od baranów i debili, co dla mnie jest w ogóle nie do przyjęcia i nie jest zabawne (tak jakby twórcy serialu nie wiedzieli, że mogą go oglądać także dzieci)
Takie jest już nasze społeczeństwo, na seansie w kinie też jak padnie przekleństwo to od razu cała sala się śmieje.
Mnie w tym serialu właśnie najbardziej te dzieciaki irytują. Jakby nie patrzeć stanowią większość grających tam "aktorów", więc regularnie nie dałabym rady tego oglądać. ;)
Mi się najbardziej w tym serialu podobają dzieciaki. Więc spokojnie mogę oglądać ;)
Ja rozumiem tam mieć bzika na tym punkcie. W typowej rodzinie,dzieci,też się tak wyzywają więc nie ma powodów do poruszeń.
W tym serialu są pokazane sytuacji typowej rodziny. Fakt,jest to ambitny serial,żarty też raczej wysokich lotów i nieprzewidywalne,ale to przecież polska produkcja,są warte obejrzenia tytuły,jak Rodzinka.