PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113042
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

nie mogę patrzeć na ten serial, denerwuje się na samą myśl o nim

ocenił(a) serial na 2
zjeboklesny

masz rację.Kożuchowska powinna nazywać się Kwaśna bo tylko do takich ról pasuje

zjeboklesny

Skoro nie możesz patrzeć to nie patrz...

ocenił(a) serial na 9
Adriann2

CO za kraj ?

Nie patrzy a patrzy, nie myśli a ponoć myśli i jeszcze o tym pisze -- Ja z luzu po prostu ten serial czasem oglądam a ten Patrzy, myśli, denerwuje się ..............KURDE aż się martwię że nam zniknie jak przestanie myśleć...

---Myślisz że jakąś parce magisterską o tym napisze ? bo po nicku jakoś się nie zanosi.

PabloPS

hehe dobre! myśle, że jak się napatrzy na serial to jeszcze bardziej go nie nienawidzi :)

ocenił(a) serial na 1
PabloPS

Czyli nie mogę wyrażać swojej opinii? Wyraziłeś swoją, ja swoją. Nie mogę patrzeć na ten serial i tyle

"Myślisz że jakąś parce magisterską o tym napisze ? bo po nicku jakoś się nie zanosi."

- myślę że nie napiszesz pracy magisterskiej, tylko nie wiem, co ma z Twoją pracą magisterską wspólnego mój nick.

ocenił(a) serial na 9
zjeboklesny

By nie było totalnie chamsko to miło napisze

To nie o moją prace chodzi mgr -- bo już dawno mam ją za sobą PISAŁEM O TOBIE pytałem Adriann iiii WYTŁUMACZĘ:

czy myśli że z Twojego patrzenia na serial się zanosi że powstanie jakaś praca ot wydasz książkę i będziesz celebrytą - modne to ostatnio ;-) to była przenośnia nawet nie napisze metafora bo różnie może być.... strasznie przezywasz serial, którego ponoć nie oglądasz

Przypominasz mi scenkę z Samych Swoich
"Jaćka…Pomóc ci ?? … Nie dam se rade ! Jak chcesz to ci pomogę??….Nie trzeba ..No to ci pomogę …."

TY Też nie patrzysz a patrzysz nie myślisz a myślisz itd.... WIESZ ILE JEST SERIALI, których się nie trawi, ale ja na takich co mnie nie interere głosu nie zabieram, nie głosuje itd.

Tego akurat serialu raczej się nie analizuje on jest fajny do odstresowania Click puszczasz i sobie leci jeden epizodzik. Jak zaczniesz brać na poważnie i szukać w nim wzorców to znajdziesz same przeciwności, ale o to w nim chodzi wracasz po ciężkim dniu i puszczasz coś odmóżdżającego I to akurat uważam im wyszło nieźle ;-)

Ja tylko dodałem 2+2 i napisałem z Pytaniem do Adriann by cię nie fatygować co myśli a tu nożyce się odezwały.... Miłego dnia Bo nick masz równie zagadkowy.

ocenił(a) serial na 1
PabloPS

Pochodzenia mojego nicku nikt nie zrozumie :P a tak z ciekawości, to po formie Twojej wypowiedzi wnioskuję że ta praca to z filozofii była ? :D również miłego dnia życzę ;)

ocenił(a) serial na 9
zjeboklesny

Znów pudło ale miło miło że nawet Ty zauważyłeś potencjał na drugą specjalizację ;-) choć nie skorzystam i mój talent nie zostanie odkryty to cień szansy pozostanie iż znów przeczytam Twój wpis na temat jakiegoś filmu ot serialu i rozbudzisz we mnie moralnego ducha --Tylko błagam oglądaj takie co Ci się podobają.

Nie zmuszaj się na siłę do Rodzinki ani jeśli film Ci nie przypadnie do gustu za pierwszym obejrzeniem to nie wałkuj go 5 razy byś miał ciarki, dreszcze i .*.. wie co jeszcze....

P.S.
Dzięki za życzenia, chyba idę się odstresować na szybkich 6, więc zapewne będzie miło.