ano, tez mnie to razi od samego poczatku ale bardziej mnie razi, ze serial jest poprstu glupi i niefajny, zlepe czegos "niewiadomoczego". Ale przyznaje bez bicia, ze ogladnalem ~12 minut wiec nie jestem miarodajny. Ale 12 min mi starczylo zeby juz niechciec tego wiecej ogladac.
Serial jest kiepski - sądząc po dwóch pierwszych odcinkach. Ale tytułu akurat bym się nie czepiał - "Rodzinka", jak rodzinka. Chyba, że okropne jest w dzisiejszych czasach określenie "Rodzinka".
pretend1 - Określenie "Rodzinka" nie jest okropne, lecz dla mnie i pewnie dla reszty też, w użyciu go do nazwy serialu, który i tak jest beznadziejny, jest po prostu durnowate. Rodzinka.pl - silenie się na siłę na nowoczesność.
Nie rozumiem takiej argumentacji. To jaki tytuł nie będzie sileniem się na nowoczesność? Niewiele jest tak tradycyjnych, czyli dosyć mało nowoczesnych określeń, jak rodzinka:)
powinni go nazwac "opiekunowie wychowujący spłodzone przez siebie dzieci" - by było bardzo politycznie poprawnie ;]]
- rodzinka jakby nie było zbytnio nie jest :D
Przecież im chodzi o to "PL". No rzeczywiście, bo niby co to ma być. Co ten serial ma wspólnego z internetem? Po co to pl w tytule?
Jeej chodzi o to, że jest to typowa polska nowoczesna rodzina. Wyjaśniając łopatologicznie PL - polska, .pl - od stron www co jest wyznacznikiem współczesnej nowoczesnej kultury. Pozdrawiam
zgoda , racja , tytuł rodzinka.pl jest trafiony , tylko że jak ktoś usłyszy ten tytuł, wejdzie na tą stronę - zobaczy napis : domena na sprzedaż. To jest wstyd że nie zrobiono pod tym adresem strony o serialu !!!!