Niby komedia ma być ale humor jest tak przewidywalny i tandetny, że dzieciaki na poziomie gimnazjum wymyśliłyby o wiele lepsze gagi. Albo przynajmniej na podobnym poziomie o czym świadczy chociażby utwór "Cztery pierdy roku".
Poza tym wczoraj oglądałem powtórkę jednego odcinka i zapamiętało mi się, że uznali ziemniaka za warzywo. Gratuluję...
Nowe odcinki swk przynajmniej próbują wyśmiać pewne cechy u Polaków, rodzinka.pl to te same żarty ubrane w nową formę i promowanie "poprawności" politycznej. Nie ma nawet porównania :p
1,2 sezon był spoko , ale 3,4 nic mnie nie ruszyło takie to jest niby śmieszne??? moim zdaniem jeżeli już się nie ma pomysłu na serial to niech się go dalej nie robi..... Ostatnio włączyłam trochę nowszy Odcinek i po prostu żenada.Scenarzysta wziął za żart że mały Kacper całował się z jego koleżanką :/ Ludzie to jest chore, a nie śmieszne !!!
"moim zdaniem jeżeli już się nie ma pomysłu na serial to niech się go dalej nie robi"
Otóż to... Zawsze się robi smutno fanom jakiegokolwiek serialu, gdy ten dobiega końca i widzi się swoich ulubionych bohaterów po raz ostatni. Kilka moich ulubionych seriali też się zakończyło, szczególnie "smutno" było mi, gdy "Rodzina Serrano" dobiegła ku końcowi, ale lepiej zakończyć serial z klasą, niż robić tasiemca jak "Moda na sukces", czy "Klan"... Do ciekawych seriali zawsze chętnie się wraca, nawet gdy ich wiek osiąga 10,15, czy 20 lat. Polacy jednak na siłę ciągną wszystko, a pomysły się wyczerpały już dawno temu.