PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113024
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

zgoda z wami

ocenił(a) serial na 4

O Hejj. Zajebiści ci synowie boskich . rodzice co chwia kupują im nowe zabawki , snowboardy, laptopy i inne tego typu badziewia.
Raz Tomuś chciał kasę za wynoszenie śmieci. Ehhh. Rozpieszczani przez rodziców i i tak się zachowują poniżej wszelkiej krytyki.
Raz ten najstarszy pije mleko . Kożuchowska mu mówi : ''A od kiedy to pije się z butelki?''
A on to mleko "zwraca" spowrotem do butelki i mówi : Sorry.
I to ma być zabawne ? Raczej żałosne.

siwyadek

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ten serial cały jest żałosny.

ocenił(a) serial na 5
asia1519

jak wyżej :) Chociaż mimo tego to i tak jeden z najlepszych seriali które jeszcze w polsce emitują (wg. mnie)

ocenił(a) serial na 4
Saichan

Może i racja. Bo teraz w polsce prawie nic ciekawego nie emitują .

ocenił(a) serial na 8
siwyadek

ten serial wg mnie pokazuje idealnie jak NIE wychowywać dzieci, jak NIE powinno sie wobec nich zachowywać, jakich rzeczy unikać. Ale niestety większość kobiet tak właśnie wychowuje synów- synek nic nie robi, mamusia perze, prasuje podaje pod nos i nawet synkowi nie zwroci uwagi jak wlasnie np "zwroci mleko do butelki"

ocenił(a) serial na 4
xc90

no tak, ale według nich to jest jakże śmieszne i zabawne !

ocenił(a) serial na 8
siwyadek

dla mnie super plusem tego serialu jest ich mały synek i kolezanka Kożuchowskiej- Agata Kulesza. Tych dwoch aktorów świetnie gra ;) i maja fajną rolę. Natomiast strasznie mnie wkurza ten model rodziny- tata nie wychowuje, nie bawi sie z tymi dziecmi, te dzieci puszczone i robią co chcą- lataja po domu i wrzeszczą, rzucaja sie zabawkami, przezywaja, biją i rzucają wyzwiskami w siebie, a tata siedzi i pije piwo a mama chodzi za nimi i sprząta. CUD , nie rodzina...............

ocenił(a) serial na 4
xc90

Bo to ma być niby przeciętna rodzina. Ale im to wyszło zbyt przeciętnie.
A z twoją wypowiedzią to zgoda , mama i tatuś na wszystko machają ręką.

siwyadek

doskonały serial

ocenił(a) serial na 4
lukaszlaka

może napijesz się kwasu chlebowego? :))

siwyadek

idz zwroc mleko do butelki i powiedz: Sorry.

ocenił(a) serial na 6
siwyadek

Co jest złego w kwasie chlebowym?

ocenił(a) serial na 5
lukaszlaka

doskonały to może on kolego nie jest, ale naprawdę można się dobrze przy nim odmóżdżyć

siwyadek

Bezstresowe wychowanie....
Przy takiej rodzince to ja bym chyba ich zabił a w sądzie orzekli by że to wpływ otoczenia to spowodował.