Czy ktoś z was wie może w którym odcinku wystapiła gościnnie Cher? Kinol1 , może odnajdziesz również i ten odcinek? Z góry dziękuję za informację.
Cher podpisali pod odcinkiem 8 sezonu pierwszego zatytuowanego "Here'e to Good Friends", ale dopisali w nawiasie ze głos (voice) więc nie wiem na ile mozna ją tam zobaczyć;/ Pozdrawiam.
PS. Szkoda, ze nie ma juz tego serialu w Polsacie. Tyle fajnych osób mozna było tam zobaczyć. Oprócz tytułowej Roseanne standardowo Goodman, moja ulubiona Sara Gilbert oraz jej rodzeństwo no i raz na jakiś czas większe gwiazdki takie jak George Clooney, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire...
Oglądałem wszystkie odcinki ale Cher nie widziałem (chyba rzeczywiście tylko voice). Natomiast nie mogę se przypomnieć w którym odcinku występuje Dicaprio. Wie ktoś?
Ależ jest! Na Comedy Central jest (chyba) codziennie.
P.S. nie wiesz, gdzie mogę znaleźć ten 8 odcinek? Nie ważne, że sam głos, jestem taką fanką Cher, że dla mnie mogliby tylko o niej mówić i bym się cieszyła!
Nie no to ja wiem, ale ja właśnie Comedy Central nie mam;( A co do tego 8 odcinka to ja naprawdę nie wiem... Sama bym se chętnie pooglądała pare odcinków tego serialu, ale skąd mam wziąść? Ehhh