PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=801719}

Rozczarowani

Disenchantment
2018 - 2023
7,2 29 tys. ocen
7,2 10 1 29326
6,0 13 krytyków
Rozczarowani
powrót do forum serialu Rozczarowani

Po obejrzeniu 10 minut pierwszego odcinka uznałem że to będzie hit i że na pewno będę wiernym fanem. Poczucie humoru Matta Goeringa zawsze w punkt.

ocenił(a) serial na 9
janekmorawski2000

Ogladasz po angielsku czy po polsku? :F
Nie mogę się zdecydować ehhhh

ocenił(a) serial na 10
Yanek107

Znając Goeringa mogą się od czasu do czasu pojawiać bardzo znani aktorzy w ramach mniejszej roli jako niespodzianka, więc bez zastanawiania się oglądam po angielsku.

ocenił(a) serial na 5
Yanek107

Ja po polsku - sprawdzilem tylko jak brzmi po angielsku i jednak zdecydowałem się na PL :)

janekmorawski2000

Serial jest bardzo fajny, tylko z elfo mam coś nie tak.
Raz jest taki nie ogarnięty, a raz kieruje nim zdrowy rozsądek.
Nie wiem jak to odczytać?

ocenił(a) serial na 10
kondziogangsta

Myślę że gdyby był jedną wielką porażką byłby jeszcze bardziej wkurzający niż może być teraz. Też ktoś musi z zasady kontrastować Luci'ego.

ocenił(a) serial na 5
kondziogangsta

Jak dla mnie marna podroba Spongeboba w polaczeniu z wygladem barmana z Simpsonow. On powinien byc bardziej naiwny i zakrecony ta swoja naiwnoscia, tak jak doskonale to udaje sie w przypadku gabki. Mnie on irytuje, a nie bawi czy ujmuje. Tylko demonik mi sie spodobal, ale pod koniec sezonu tez traci swoj rys i staje sie jakis taki pasujacy do fabuly na sile, a nie jako typ, ktory bedzie zawsze wszystko psul. To jest jak na razie ZA MALO kreskowka dla doroslych jak Futurama byla.