PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=801719}

Rozczarowani

Disenchantment
2018 - 2023
7,2 29 tys. ocen
7,2 10 1 29322
6,2 11 krytyków
Rozczarowani
powrót do forum serialu Rozczarowani

Okej...ale...

ocenił(a) serial na 7

Nawet okej, spoko się oglądało, szybko zleciało. Aczkolwiek końcówka trochę naciągana... A śmierć Elfo... moim zdaniem on był bardzo ważnym filarem serialu. Bean jako główny bohater... nie jest zbyt ciekawa. W tym elfiku było coś, co sprawiało, że chciało się go oglądać dalej. Nieco przygłupiej Bean już niezbyt... Raczej nie obejrzę drugiego sezonu jeżeli będzie pozbawiony elfika oraz demona:/

użytkownik usunięty
Nanna_Natushi

Po zakończeniu 1 sezonu jest nadzieja że to nie jego koniec. Mówię o scenie po napisach.

ocenił(a) serial na 7

Scena po napisach? Jaka?

ocenił(a) serial na 7
Nanna_Natushi

Elfo jest na jakiś brzegu(nadal martwy) wyciągają go dwie kobiety. Widać tylko ich ręce i moment wybycia Elfo z wody

ocenił(a) serial na 7
Paputek

Coś poszło nie tak i wyszło mało po polsku.
Elfo został wyrzucony na jakaś plaże skąd zabrały go jakieś kobiety.

ocenił(a) serial na 7
Nanna_Natushi

Elfo na bank wróci.To, że się przekręcił nic nie znaczy. Nie wiemy kim tak naprawdę jest(elefm nie jest) wiec pewnie będzie miało to znacznie.

ocenił(a) serial na 8
Paputek

Jak myślisz kim jest jego matka? Ja obstawiam, że matką Elfo jest ta królowa Ogr.

ocenił(a) serial na 8
Nanna_Natushi

Zabawne, że napisałaś: [cytuję]: "...przygłupia Bean", gdyż Bean w jednym z pierwszych odcinków powiedziała tak o Elfo.
Poza tym, mnie, jako facetowi bardzo podoba się Bean: jest przebojowa, żywiołowa, zaradna, buńczuczna, zawadiacka, charakterna a jednocześnie urocza i ma wielkie serducho. Jednym słowem, mógłbym się w niej zakochać.

Poza poza tym, myślę, że w kolejnych sezonach postać Bean będzie ewoluowała, jako że będzie coraz starsza i bogatsza w liczne doświadczenia życiowe.