Rozczarowani

Disenchantment
2018 - 2023
7,2 30 tys. ocen
7,2 10 1 29507
6,1 8 krytyków
Rozczarowani
powrót do forum serialu Rozczarowani

Zwiastun sprawił,że naprawdę czekałam na tą animację, przemawiała do mnie kreska, postać demona,klimat średniowiecza. Ale żeby obejrzeć końcowy produkt musiałam się trochę namęczyć. 2 ostatnie odcinki wyszły im chyba najlepiej,wreszcie coś się zadziało i pare rzeczy zostało wyjaśnionych. Ale reszta mocno przeciętna. Liczyłam ,że będzie to jedna z moich ulubionych animacji,a koniec końców uważam to za stratę czasu. Szkoda :/

ocenił(a) serial na 5
Violetti

Mam dokładnie tak samo. Przez większość odcinków straszna nuda i słabe dialogi. Dopiero dwa ostatnie epizody zrobiły się odrobinę ciekawe. Zawiodłem się i chyba daruję sobie kolejne sezony. Chociaż tytuł jest adekwatny.

ocenił(a) serial na 6
wojtaso87

Tak, tytuł to chyba sobie wywróżyli. Ja również za następny sezon raczej podziękuje, albo przynjamniej poczekam na opinie po jego premierze. Może po słabym początku twórcy jakoś się pozbierają i wykonają lepszą robotę.

ocenił(a) serial na 7
Violetti

Daj jeden bo to kija warte scierwo

ocenił(a) serial na 6
twokill

1 nie dam, bo były produkcje, które bardziej mnie rozczarowały. Tak jak pisałam w pierwszym komentarzu serial ma też swoje plusy- niektóre postacie, kreska, klimacik, 2 ostatnie odcinki dają nadzieję, że coś z tego serialu da się zrobić. Nie jest to najgorszy możliwy serial, typowy średniak. I 6/10 to dobra ocena dla średniaka. A rozczarowanie wynika głównie z większych oczekiwań, jakie można było sobie wyrobić po zwiastunach.

ocenił(a) serial na 7
Violetti

Zartowałam ....Ja chyba dam też miedzy 6-7 ...Mało wciągający niby jest jakiś wątek ale oglada sie jakby każdy odcinek był oddzielnym krótkim filmikiem nie lubie czegoś takiego...:)Zresztą zaczełam oglądać od samej premiery i dopiero bodajże 4 odcinki :D na dziś