Ruchome piaski

Störst av Allt
2019
7,0 31 tys. ocen
7,0 10 1 30639
5,8 4 krytyków
Ruchome piaski
powrót do forum serialu Ruchome piaski

ocenił(a) serial na 5

Nie rozumiem tych zachwycen...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ewelinka10144

Chyba "zachwytów" nie "zachwyceń". Ale ja też nie rozumiem. Przeciętny do bólu. Miejscami nudny. Bohaterka samarytaninka przytuliłaby pewnie każdego patola.

ocenił(a) serial na 7
mycart

Chyba samarytanka nie samarytaninka XD a tak innych lubisz poprawiać

marcin_lendzion

Haha :D Brawo Ty ;)

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 6
marcin_lendzion

to ci się udało :D ale serial faktycznie przeciętny, po dobrych dwóch odcinkach poznej jest już tylko nuda

marcin_lendzion

dobra riposta, zwłaszcza że "zachwyceń" wcale nie jest tu błędem, a "samarytaninka" jak najbardziej. Co do serialu - podzielam zdanie mycart: obejrzałam z połowę pierwszego odcinka (do jachtu i wodnych igraszek) i mam dosyć...

turwid

xxx

ocenił(a) serial na 9
ewelinka10144

A no trzeba lubieć/ lubić ;) kino skandynawskie - oni tam się nie spieszą, ale fabularnie dobrze to wszystko poziom zawsze u nich trzyma (u nich w sensie Szwedów, Norwegów, Finów czy Duńczyków). Wiem co piszę, trochę już się naoglądałam produkcji rodem z kraju Wikingów.

ocenił(a) serial na 4
JOANNA108

oglądałem wiele filmów i seriali skandynawskich, i nie mogę się zgodzić - nie było tu niczego z tych klimatów, ten serial nie nie ma startu choćby do "Mostu nad Sundem", czy "Forbrydelsen"

ocenił(a) serial na 9
microBeE

A no nie ma, bo to dwa rożne gatunki. Most... i The Forbrydelsen - obie serie zaliczone - to kryminały, tu ten serial pod kryminał raczej nie podejdzie, to serial obyczajowy bardziej. Każdy ma prawo do własnej opinii - szanuje i respektuje wasze zdanie.

użytkownik usunięty
ewelinka10144

absolutnie się zgadzam! nigdy nic nie komentowałam, ale oprócz płynnej bajeczki nie ma w sumie nic. glowna bohaterka niezwykle irytujaca. przypomina mi wiekszosc nastolatek, ktore siedza z okropnymi bucami (a nawet kobiety; w sumie - juz nawet nie nastolatki), ktorzy rujnuja im zycia. tfu.

ocenił(a) serial na 9

Głowna bohaterka mnie nie irytuje, jest zakochana, większość nastolatek nie siedzi z bucami - tu żadnego chłopaka tego typu się nie doszukuje :)

ocenił(a) serial na 3
ewelinka10144

Też zmęczyłam ten serial, byle do końca. Zastanawiam się czemu ona nie powiedziała jak było, że zastrzeliła Sebastiana w obronie swoim i Amandy (którą postrzeliła przez przypadek)....

Stokrotka530

Widocznie rzeczywiście tego nie pamiętała

ewelinka10144

Dokladnie, koszmarnie nudny

ewelinka10144

a musisz rozumiec?

ewelinka10144

To pooglądaj Tom i Jerry Pustaku