chodzi mi o to ze te 6 odcinków niczego nie wyjasnia i nie konczy dlatego chcialbym sie dowiedziec co mam obejrzec po tych 6 odcinkach aby niczego nie przegapic i móc obejrzec dalsze losy Z góry dziekuje
Czekamy na sezon 3 :) powstały jak narazie 2 odcinki (nie wiem ile jest planowanych) ale serialu jeszcze nie ma dodanego do fw ;/
wiadomo że 3 sezon będzie ostatnim, zostanie w nim pokazana wielka bitwa z Hadesem
Przepraszam... małe zamieszanko z tym Next Dimension było...
Kolejna seria to Elizjon dostępna już niebawem. Pierwszy epizod w maju tego roku.
hm... po tych sześciu odcinkach Radamanthys zostaje pokonany przez Kanona...ciało Shuna zostało przejęte przez Hadesa, ale później uratował go Ikki (który został ściągnięty z pola bitwy do zamku Hadesa przez Pandorę)...rycerze docierają pod ścianę płaczu (za ściną Atena i Hades walczą ze sobą), Seiya nie zdążył na czas oddać jej zbroi...Pojawiają się złoci rycerze (łącznie z rycerzem strzelca)... a dalej to już nie oglądałam, bo mam japońską wersję z francuskimi napisami ;) i nigdzie nie mogę znaleźć polskich albo chociaż angielskich napisów :/