O boże jak ja kochałam tych rycerzy nieraz uciekałam z ostatnich lekcji żeby zobaczyć ich w tv !!!!!!!!!!!!! A moim najukochańszym rycerzem był rycerz wodnika kamius !!!!!!!!!!!! O jezzzzuuuussssssss nazwałam na jego cześć nawet mojego chomiczka :D :D :D :D :D No i jeszcze w tej serii gdzie oni byli w krainie Azgaru to lubiłam tego mima co grał na harfie nawet ściągłam sobię to jego pieśń !!!!!!!!!!!! No i niektóre odcinki mam nagrane na kasecie wideo !!!!!!!!!!!! O boze to były czasy :D :D :D
Ja nie uciekałam z lekcji, ale prosiłam rodziców, żeby mi nagrywali...
Może mi powiesz, bo jakoś nie pamiętam, czy po tym jak pokonali Posejdona to było coś dalej?
heh... ja nie uciekalam bo jeszcze wtedy do przedszkola chodzilam xD ale rycerze to swietna bajka ;DD mi sie najbardziej podobal Shun xD bo lubilam rózowy ;P ehhh to byly czasy xD
Oj ja tez bardzo ich lubiałam i nagrywałam niektóre odcinki ;)
I takze najbardziej lubiałam Shuna :) był uroczy ;P No i Saori ;P
Haha je to pamiętam z czasów kiedy jeszcze nawet nie chodziłam do szkoły... Ubóstwiałam ich po prostu! XD
Taaa.... stare dobre czasy ;]Beznadziejnie, że zdjęli RTL7 :/
To była telewizja...
a jeśli chodzi o Rycerzy to moim ulubionym był Hyoga i Aphrodite ;)
Ja mam na tyle dobrze, że mam wszystkie możliwe odcinki na DVD...:)
Moimi ulubionumi rycerzami są Shaka, Saga, Camus i Milo. Ogółem zawsze wolałam Goldów niż Bronzów...Ale niestety wszyscy definitywnie giną i serii Hades:-( A wszystko przez durną Atene!!!
Jak ktoś chce pogadać o SS to pisać: gg:5501462. Buźki:)
oo tak, Atena jest przybita -.-'
normalnie nienawidze jej xD
Szczerze mowiąc to mialam nadzieje ze ona zginie jak rycerze byli w domach zoodiaku czy cos takiego xP ale cuz...