Rycerze Zodiaku

Saint Seiya
1986 - 1989
7,7 5,8 tys. ocen
7,7 10 1 5757
7,5 4 krytyków
Rycerze Zodiaku
powrót do forum serialu Rycerze Zodiaku

O boże jak ja kochałam tych rycerzy nieraz uciekałam z ostatnich lekcji żeby zobaczyć ich w tv !!!!!!!!!!!!! A moim najukochańszym rycerzem był rycerz wodnika kamius !!!!!!!!!!!! O jezzzzuuuussssssss nazwałam na jego cześć nawet mojego chomiczka :D :D :D :D :D No i jeszcze w tej serii gdzie oni byli w krainie Azgaru to lubiłam tego mima co grał na harfie nawet ściągłam sobię to jego pieśń !!!!!!!!!!!! No i niektóre odcinki mam nagrane na kasecie wideo !!!!!!!!!!!! O boze to były czasy :D :D :D

ocenił(a) serial na 10
Kosmiczna_lasencja

Ja nie uciekałam z lekcji, ale prosiłam rodziców, żeby mi nagrywali...

Może mi powiesz, bo jakoś nie pamiętam, czy po tym jak pokonali Posejdona to było coś dalej?

ocenił(a) serial na 10
Kosmiczna_lasencja

heh... ja nie uciekalam bo jeszcze wtedy do przedszkola chodzilam xD ale rycerze to swietna bajka ;DD mi sie najbardziej podobal Shun xD bo lubilam rózowy ;P ehhh to byly czasy xD

Wymyslona_o_O

Oj ja tez bardzo ich lubiałam i nagrywałam niektóre odcinki ;)
I takze najbardziej lubiałam Shuna :) był uroczy ;P No i Saori ;P

Kosmiczna_lasencja

Haha je to pamiętam z czasów kiedy jeszcze nawet nie chodziłam do szkoły... Ubóstwiałam ich po prostu! XD

Kosmiczna_lasencja

Taaa.... stare dobre czasy ;]Beznadziejnie, że zdjęli RTL7 :/
To była telewizja...
a jeśli chodzi o Rycerzy to moim ulubionym był Hyoga i Aphrodite ;)

kossa91

Dokładnie, ja też ich najbardziej lubiłam :D

Ana_Freak_2

Ja mam na tyle dobrze, że mam wszystkie możliwe odcinki na DVD...:)
Moimi ulubionumi rycerzami są Shaka, Saga, Camus i Milo. Ogółem zawsze wolałam Goldów niż Bronzów...Ale niestety wszyscy definitywnie giną i serii Hades:-( A wszystko przez durną Atene!!!
Jak ktoś chce pogadać o SS to pisać: gg:5501462. Buźki:)

ocenił(a) serial na 10
Karolcia15

oo tak, Atena jest przybita -.-'
normalnie nienawidze jej xD

Szczerze mowiąc to mialam nadzieje ze ona zginie jak rycerze byli w domach zoodiaku czy cos takiego xP ale cuz...

ocenił(a) serial na 9
Wymyslona_o_O

Nie, no co zawiść. I to tylko z powodu tego, że Atena była jedyną dupą, w której kochał się i z wzajemnością Pegaz?
Nie byłby z Cb dobry rycerz w masce, oj nie;D