Slyszalam kiedys ze HBO mialo zrobic serial w bardzo podobnej jesli nie takiej samej konwencji jak Rzym (nie pamietam gdzie miała sie toczyc akcja) - czy ktoś z Was wie coś na ten temat??
(W "Film-ie" o tym chyba pisali)
Dzieki za info :))
no niby jak??!!! - przeczytaj uważnie to co napisałam - serial w podobnej konwencji co "Rzym"! Nie "RZYM"!!
Polecam gorąco mini-serial (7 odcinków) HBO - John Adams. Wprawdzie to inna epoka ale jak dla mnie z Bostonu do Rzymu całkiem niedaleko.
Racja pomyliłem się, z twojego pytanie zrozumiałem iż nie wiesz, że HBO wyprodukowało ten serial. Może chodzi ci o Deadwood. I strona na wiki http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_programs_broadcast_by_HBO
:) spoko :) niestety to nie ten serial :( ale wielkie dzieki za stronke :) - super ;] zaraz ją przeszperam bardzo dokładnie - moze cos znajde :)
nie ma go tam niestety :( - może jeszcze nie jest skończony :(
ALE przypomnialo mi sie jeszcze ze na 100% miał się rozgrywac w starożytności, do max. 5 wieku- jesli sobie coś przypomne to tu jeszcze dopisze :) - licze na to ze ktos moze skojarzy moj opis z jakims PLANOWANYM serialem HBO :))
z góry dzięki :D