PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119650}

Rzym

Rome
2005 - 2007
8,0 48 tys. ocen
8,0 10 1 48411
8,2 16 krytyków
Rzym
powrót do forum serialu Rzym

nie wierzę

ocenił(a) serial na 10

Jakim cudem ten serial został pobity przez tą marną grę o tron????

dardevon

Bo jest nudny jak flaki z olejem.

ocenił(a) serial na 10
dardevon

Nie nazwałabym Gry o tron marną, to dobry serial, sama za nim przepadam.
Aczkolwiek coś w tym jest, że ja też raczej wolałabym widzieć "Rzym" na 1 miejscu, a "Grę na tron" niżej, bo moim zdaniem - mimo że oba są rewelacyjne to jednak Got czasem zawodzi mnie tam, gdzie "Rzym" nigdy.
Chodzi o akcję, postaci, humor, scenografię czy rozmach:)

dardevon

Gra o tron ma 2 równe sezony, Rzym tylko 1

Private_Witt

co Rzym ma 2 sezony masz złe informacje

ana_lucia_cortez

Chodziło mi o to, że tylko jeden sezon Rzymu trzyma poziom ;]

Btw. Cieszyłem się jak dziecko jak Michael ukatrupił tego babochłopa Anne Lucia, zresztą kto się nie cieszył ;]

Private_Witt

w takim razie cieszę się Twoim szczęściem chociaż w sumie mam Twoja opinię na ten temat w dalekim poważaniu.

Private_Witt

E tam.. drugi sezon jest inny, ale równie wspaniały. Sam drugi sezon przebija dla mnie każdy sezon gry o tron...

ocenił(a) serial na 10
verona94

Mam tak samo. Choć Gota lubię, to tak patrząc z szerszej perspektywy, Rome lepszy. Got jest po prostu teraz bardzo trendy.

użytkownik usunięty
verona94

W 2S szczególnie rola Kleopatry jest nieziemska....

ocenił(a) serial na 9
dardevon

W kwestii realizacji i wykonania Gra o Tron to taki ubogi krewny Rzymu, wystarczy porównać sceny batalistyczne w obu produkcjach.

dardevon

Lubię Rzym, ale Gra o Tron to w ogóle inna liga, duuuużo wyższa liga

ocenił(a) serial na 10
dardevon

Gra o tron jest przegrana na starcie w starciu z Rome, ponieważ kręcą ją po prostu na podstawie słabej sagi.

LordNeo

sam jesteś słaby...prawda w oczy kole ? tak wygrywa starcie z grą o tron ze z powodu słabej oglądalności i kasy przestały go kręcić dalej. HAHAHAHA . A gra spokojnie 7-8 sezonów będzie miała... Taka jest prawda, Rzym miał klimat w 1 sezonie. 2 sezon to kompletne dno, a jeśli się z tym nie zgadzasz , cóż jesteś poprostu mało inteligentnym widzem.