PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Pokazane nam na zdjęciu z camp May. Na fotce jest Wilden- Charles, Cece- red coat i nasza główna bohaterka serialu alison o która wszystko sie rozchodzi. Cece nigdy nie zabiła wildena- to było przez nich ukartowane od początku.

zabencja23

To by było zaskoczenie dla ludzi :D Ale z tego co pamiętam Wilden też dostawał prezenty od "A" :D także nie wiadomo. Choć sam miałem kiedyś taką teorie, bo jest scena na jego pogrzebie(4x01) jak dwóch policjantów wychodzi z pokoju(w którym znajdywała się trumna) i ten drugi(Policjant) do złudzenia przypomina Wildena jak skórka zdjęta z niego ale widać ich dosłownie przez 1,5 sekundy także trzeba klatkować żeby się dobrze przyjrzeć ;] Choć może jestem ślepy i tylko mi się wydawało :D Ale jak mówiłem to by mogło być zaskoczenie dla widowni jak tu by nagle Wilden wyskoczył z pod tej maski :D

John__88

Tylko, że sekundę później Spencer wchodzi do miejsca, w którym jest trumna z jego zwłokami i razem z Moną wyciąga z niej telefon Wildena, po czym łączy się z mamą Hanny, którą ten miał zapisaną jako "Kisses" w kontaktach ;-)

niezarejestrowana

oki, ale jak wiemy "A" uwielbia lalki, ciało mony też niby widzieliśmy i większość myślała że Ona na prawdę nie żyje(choć nie ja :D). A co do całej teorii to ona była z przymrożeniem oka bo wiem że tak na pewno nie będzie ;]

John__88

Ja tam w tę śmierć też nie wierzę do końca, więc nie w tym rzecz :D Chodziło mi jedynie o to, że w tym czasie Wilden leżał w trumnie (żywy cz przyćpany jak Mona ;-)) i aż takim idiotą by nie był żeby się przechadzać wśród innych policjantów z wydziału (nawet tych tępaków z Rosewood :P) podczas swojego pogrzebu ;-) Mógł zażyć coś co sprawiłoby, że będzie wyglądał jak trup :D ale z trumny uciec po wszystkim przy pomocy kogoś tam ;-)

zabencja23

Na jakim zdjęciu?