Jakie macie nastawienie przed wielkim finałem? Myślicie, że naprawdę jutro dowiemy się kim jest (ostatecznie) A?
Ja szczerze mówiąc w to wątpię ale i tak będę oglądać finał na żywo o ile nie usnę.
Serdecznie zapraszam na cotygodniową dyskusję :>
PS. Co stało się z nową dziewczyną Emily? Zapomniano o niej czy to ja coś przespałam :p?
W tym serialu o wszystkim zapominają. Serial byłby o wiele lepszy, gdyby nie te upchane wątki. Ja również mam watpliwości co do ujawnienia tożsamości A. Serial pewnie straciłby oglądalność. Ciągle nas zwodzą, że się dowiemy, a potem lipa. A tak na marginesie, to myślę, że Toby to A, ponieważ ma motyw, możliwości i jest postacią, którą widzowie ,,lubią". Do tego dobrze zna kłamczuchy i pojawił się w 1 sezonie.
Kluczowym pytaniem promujacym jeden z ostatnich odcinkow bylo przeciez co jest w puszce i co i guzik xD Gdyby serial mial mniej sezonow albo bardziej ogarnietych bylby o niebo lepszy a przede wszystkim widz nie zastanawialby sie co kilka odcinkow "chwila ale co stalo sie z X czy Y?"
li ve tvc afe .n e t/ vi deo/D 7N S 4 SY 7 B 6R 5 / AB C - F am i l y
risli vet v. co m
live tv c a f e.n et/ vi deo / D7N S 4SY7 B 6 R5 /AB C- Fam ily
bez spacji oczywiście:)
co sadzicie o plakacie promujacym i tym zdjeciu A przed komputerem? mamy tam niby wskazowki, ale co - odciete sznurki oznaczaja ze Emily jest A? watpie, poza tym Spencer i Aria tez maja odciete. tylko Hanna jest przywiazana za obie rece. lopata znowu przy Arii...
a slowa z monitora mowia nawiazuja do fotografii.