PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73441
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wie ktoś o której mniej więcej można się spodziewać 11 odcinka? Pewnie wieczorem... A może dopiero jutro??

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 8
sara137_2

napisy pewnie pojutrze :D 10 odcinków "łyknąłem" w dwa dni, akurat na Nowy Rok i wczoraj. Nie mógłbym czekać dłużej niż tydzień na nowy odcinek! Dla mnie najlepszy serial jak dotąd, a na pewno o wiele lepszy od obecnej Plotkary, która utknęła na 4 sezonie. Tutaj mam nadzieję, że będą co najmniej dwa sezony z taką świetną obsadą.

ocenił(a) serial na 8
freepick

No to czekamy .. ; )

katarzyna15

ja już nie mogę się doczekać :P jutro na pewno pojawi się u nas w Polsce ale ja czekam na napisy więc co środy albo czwartku na pewno poczekamy! :((

Leo_Wyatt

A gdzie jest poc angielsku?

Hmm_Ciastko

orientuje się ktoś o której godzinie czasu polskiego emitowany jest w tym czasie w USA 11 odcinek PLL???

Leo_Wyatt

znalazłem! :) za niecałe 17 minut w USA leci nowy odcinek PLL :) czyli u nas będzie 19:58.

Leo_Wyatt

zaczęło się :) w USA już leci teraz tylko czekać jak będzie u nas. Pozdrawiam wszystkich fanów PLL.

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Nie ma i nie ma i nie ma... Ah to czekanie .. ; / ;p

katarzyna15

http://video.anyfiles.pl/Pretty_little_liars_s01e11_ENG/Kino_i_TV/video/6119

ocenił(a) serial na 10
boskam

a co z napisami wie ktos ?:)

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

Hej;)
Jak wrażenia po odcinku?
Mi się bardzo podobał i już nie mogę się doczekać następnego.
Dobrze, że pozmieniali - bo już jest inaczej niż w książce...

ocenił(a) serial na 6
spyro0

A jakie zmiany masz na myśli niestety nie mam dostępu do książek. Wiem tylko że A w serialu jest inny niż w książce. Moje wrażenia po odcinku - wszystko jeszcze bardziej się skomplikowało. Wydaje mi się, że Ali jednak żyje. Melissa była wyjątkowo dziwna jakaś taka sztuczna, nienaturalna może jednak ma z tym wszytstkim coś wspólnego. Szkoda mi Lucasa - mam jednak nadzieję, że sie chłopak nie podda a Hanna przejrzy na oczy. Byłaby z nich świetna para! I ciekawa jestem bardzo co zrobi Noel z wiedzą, którą ma. . . :D No cóz pozostaje uzbroić się w cierpliwość na kolejny tydzień. Ale jakoś wytrzymam - nie jest to taka strasznie długa przerwa która dzieliła odcinek 10 od 11:)

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

Z tego co czytałem tutaj na forum, Hannah straciła pamięć po wypadku i nie pamiętała kim jest "A" - tak było w książce...

spyro0

co z napisami??????????????? kiedy będą????

i mała prośba! proszę bez SPOILERÓW! :)

ocenił(a) serial na 6
spyro0

Dobrze Leo, spokojnie:) Powiem Ci, tylko, że jeśli liczysz, że coś Ci sie po 11 odcinku rozjaśni to się przeliczysz:D:) Hanna powiedziała właściwie zaraz na początku odcinka kim jest A jenak wydaje mi się, że to nie będzie prawdziwy A. . .

HollyShannen19

to jednak pamięci nie straciła? :P

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Tak;)
Dlatego podałem to jako różnicę, że tak było w książce - a w serialu nie;)
Gdy się dowiem coś o napisach to napisze:D

ocenił(a) serial na 9
spyro0

kiedy napisy ?

ocenił(a) serial na 7
polyvore

Nie mogłam wytrzymać i obejrzałam z angielskimi napisami :P I o dziwo wszystko zrozumiałam. Odcinek świetny jak zawsze zresztą.

kluska92

A gdzie jest z angielskimi NAPISAMI? Bo ja bez oglądałam. :C

ocenił(a) serial na 6
Hmm_Ciastko

Ja też bez:). No dobra nie bądźmy złośliwi mogła się dziewczyna pomylić:) Mnie najbardziej bawi jak ktos pisze o filmie opartym na faktach : film na faktach autentycznych:D:) Pozdrawiam:)
Byle do wtorku!

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

Ja mam ściągnięty odcinek i angielskie napisy są do pobrania na stronie napisy24 ale musiałam załozyc tam konto zeby je pobrać.

ocenił(a) serial na 7
HollyShannen19

Ludzie, przestańcie z tymi napisami. Kiedy będą, to będą. Prawdopodobnie pojawią się w weekend. Poza tym, nie lepiej uczyć się angielskiego niż cały czas wyskakiwać z takimi nużącymi pytaniami? ;/