Wie ktoś o której mniej więcej można się spodziewać 11 odcinka? Pewnie wieczorem... A może dopiero jutro??
napisy pewnie pojutrze :D 10 odcinków "łyknąłem" w dwa dni, akurat na Nowy Rok i wczoraj. Nie mógłbym czekać dłużej niż tydzień na nowy odcinek! Dla mnie najlepszy serial jak dotąd, a na pewno o wiele lepszy od obecnej Plotkary, która utknęła na 4 sezonie. Tutaj mam nadzieję, że będą co najmniej dwa sezony z taką świetną obsadą.
ja już nie mogę się doczekać :P jutro na pewno pojawi się u nas w Polsce ale ja czekam na napisy więc co środy albo czwartku na pewno poczekamy! :((
orientuje się ktoś o której godzinie czasu polskiego emitowany jest w tym czasie w USA 11 odcinek PLL???
Hej;)
Jak wrażenia po odcinku?
Mi się bardzo podobał i już nie mogę się doczekać następnego.
Dobrze, że pozmieniali - bo już jest inaczej niż w książce...
A jakie zmiany masz na myśli niestety nie mam dostępu do książek. Wiem tylko że A w serialu jest inny niż w książce. Moje wrażenia po odcinku - wszystko jeszcze bardziej się skomplikowało. Wydaje mi się, że Ali jednak żyje. Melissa była wyjątkowo dziwna jakaś taka sztuczna, nienaturalna może jednak ma z tym wszytstkim coś wspólnego. Szkoda mi Lucasa - mam jednak nadzieję, że sie chłopak nie podda a Hanna przejrzy na oczy. Byłaby z nich świetna para! I ciekawa jestem bardzo co zrobi Noel z wiedzą, którą ma. . . :D No cóz pozostaje uzbroić się w cierpliwość na kolejny tydzień. Ale jakoś wytrzymam - nie jest to taka strasznie długa przerwa która dzieliła odcinek 10 od 11:)
Z tego co czytałem tutaj na forum, Hannah straciła pamięć po wypadku i nie pamiętała kim jest "A" - tak było w książce...
Dobrze Leo, spokojnie:) Powiem Ci, tylko, że jeśli liczysz, że coś Ci sie po 11 odcinku rozjaśni to się przeliczysz:D:) Hanna powiedziała właściwie zaraz na początku odcinka kim jest A jenak wydaje mi się, że to nie będzie prawdziwy A. . .
Tak;)
Dlatego podałem to jako różnicę, że tak było w książce - a w serialu nie;)
Gdy się dowiem coś o napisach to napisze:D
Nie mogłam wytrzymać i obejrzałam z angielskimi napisami :P I o dziwo wszystko zrozumiałam. Odcinek świetny jak zawsze zresztą.
Ja też bez:). No dobra nie bądźmy złośliwi mogła się dziewczyna pomylić:) Mnie najbardziej bawi jak ktos pisze o filmie opartym na faktach : film na faktach autentycznych:D:) Pozdrawiam:)
Byle do wtorku!
Ja mam ściągnięty odcinek i angielskie napisy są do pobrania na stronie napisy24 ale musiałam załozyc tam konto zeby je pobrać.