PROMO: http://www.youtube.com/watch?v=OdInoOXHM9E
Sneak Peek: http://www.youtube.com/watch?v=HZxUAoi6OOs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=erk2P-w6His&feature=related
Ale Przecieżoni mielichybatą zabavve napisać to co ukryvvają.... to potem ja A vveszła napisała toa potem Noel iJenna to trafem jakimś spravvdzali bez sens....
Noel miał kaptur może być tak ze to on był na tym dachu ;p vvatpie by to bylo A vvczesniej, juz takie numery scenarzysci robili.
Nie wiem czy wszystkie ale myślę, że " WIEM KTO ZABIŁ ALISON DILAURENTIS" jest A. Noel i Jenna prawdopodobnie mają coś wspólnego z A ale wydaje mi się, że A nie są. To zbyt proste zbyt oczywiste.
A propos postu Chile 91 to bardziej nie widzę sensu w tym żeby czytali to co sami napisali- po co - jeśli oni to napisali to przecież wiedzą co napisali, po co mieliby to czytać??
a zauważyłaś może, że głos chłopaka, który dzwonił z numeru z płaszcza Ali brzmiał jak głos Caleba? Bo nie mogę się zdecydować, czy to tylko moja wyobraźnia:) Ewentualnie Noela, ale normalnie mogę przysiąc, że to Caleb (co oczywiście nie za bardzo ma sens)...
Ucieszył mnie powrót Jasona :) Zaskoczyło mnie natomiast to, że jest on bratem Spencer. Ale może dzięki temu zostanie na dłużej.
Buty Arii w tym odcinku wgniotły mnie w ziemię ;D zawsze stara się być oryginalna, ale tym razem chyba aż za bardzo ;D
Co do Holdena, to miałam nadzieję, że skrywa coś bardziej mrocznego , chociaż kto wie z czym mogą wyskoczyć scenarzyści .
Podoba mi się jak Hanna załatwiła Kate , przez chwilę nawet jej współczułam z powodu tego nagiego zdjęcia, ale potem okazało się, że niezła z niej s*** .
Sytuacja Caleba zaczyna wyglądać nieciekawie, odkąd dziewczyny go wtajemniczyły ma przerąbane.
I
ja ogólnie tak zastanawiałam się nad tymi napisami i doszłam do pewnego wniosku.
jenna niby jest ślepa, a może miała już tę operację? i teraz musi brać tabletki, bo niby po co byłaby tam razem z noelem i tą latarką jak by i tak nic nie widziała ? a jak były pokazane te napisy to nie słychać było głosu noela , który by mówił jennie co jest tam napisane.
Możliwe, ze miała tą operację. Mi się zawsze zdaje, że ona wszystko widzi.
Buty Arii ?! Nie mogłam się nawet po niej tego spodziewać haha.
Z tym otwartym plecakiem Caleba faktycznie przegięcie, ale cóż... Ciekawi mnie ten ktoś pod numerem, który był w kurtce"AlI"
Ogladalam wczoraj odcinek , ale bez napisow. powiedzcie mi o co chodzilo z tym chyba plaszczykiem przy ktorym znalazly numer telefonu i pozniej tam dzwonily, zupelnie nie zrozumialam tego watku??
One odebrały ten płaszcz z numeru który znalazły vv książce, któą Hanahh ukradła Ali.
Płaszcz należy do Ali, vvidocznie kogoś udavvała...
to płaszcz do noszenia jako Vivian Darkbloom, na pewno Ali świetnie w nim wyglądała i z czarnymi włosami *_* [mam podobny, uwielbiam czerwone płaszcze :D]
odcinek bardzo mi się podobał, szybko się oglądało. dobrze, że Hanna rozwiązała sprawę z Kate. niesamowicie spodobał mi się pomysł tych napisów - producenci/scenarzyści/ktokolwiek to wymyślał, umie budować klimat. w dodatku ta 'rozmowa' w tej klasie... w sumie, szkoda, że Aria nie zapytała ich o nic, mnie by te słowa o Calebie raczej wkurzyły i zaintrygowały... na wielki plus sceny z Calebem [pomijając ostatnią, on powinien spać z tym laptopem!], Hanną, Spencer [nareszcie wyszło, że to rodzeństwo :D], Holdenem. podoba mi się postawa matek w tym odcinku i słowa o tym, że tak naprawdę nie chodzi o śmierć Ali, ale o poznanie dziewczyn z nią. im bliżej końca sezonu, tym ciekawiej :D
o, a 'zamiana głosów' Mony to raczej nie przypadek, mam nadzieję, że ona nie jest A.