PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

PROMO: http://www.youtube.com/watch?v=OdInoOXHM9E

Sneak Peek: http://www.youtube.com/watch?v=HZxUAoi6OOs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=erk2P-w6His&feature=related

HollyShannen19

Wiecie co to za piosenka leci gdy Caleb z Hanna na dachu siedza?:D

ocenił(a) serial na 9
agab1987

Renee Stahl - Something Real :)

Eet

a dziękuje bardzo;)

HollyShannen19

Ale Przecieżoni mielichybatą zabavve napisać to co ukryvvają.... to potem ja A vveszła napisała toa potem Noel iJenna to trafem jakimś spravvdzali bez sens....
Noel miał kaptur może być tak ze to on był na tym dachu ;p vvatpie by to bylo A vvczesniej, juz takie numery scenarzysci robili.

HollyShannen19

Skąd wiesz, że napisy były A?

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

Nie wiem czy wszystkie ale myślę, że " WIEM KTO ZABIŁ ALISON DILAURENTIS" jest A. Noel i Jenna prawdopodobnie mają coś wspólnego z A ale wydaje mi się, że A nie są. To zbyt proste zbyt oczywiste.
A propos postu Chile 91 to bardziej nie widzę sensu w tym żeby czytali to co sami napisali- po co - jeśli oni to napisali to przecież wiedzą co napisali, po co mieliby to czytać??

HollyShannen19

Zabiegi scenarzystóvv byśmy się zatanavviali ;p

ocenił(a) serial na 9
HollyShannen19

a zauważyłaś może, że głos chłopaka, który dzwonił z numeru z płaszcza Ali brzmiał jak głos Caleba? Bo nie mogę się zdecydować, czy to tylko moja wyobraźnia:) Ewentualnie Noela, ale normalnie mogę przysiąc, że to Caleb (co oczywiście nie za bardzo ma sens)...

ocenił(a) serial na 6
wildkeed

Wiesz co głos rzeczywiście podobny ale to raczej nie Caleb. Brdziej Noel.

HollyShannen19

Mi też się wydawało, że to głos Noela, ale pewności nie mam .

LikeTeenSpirit

Ucieszył mnie powrót Jasona :) Zaskoczyło mnie natomiast to, że jest on bratem Spencer. Ale może dzięki temu zostanie na dłużej.

Buty Arii w tym odcinku wgniotły mnie w ziemię ;D zawsze stara się być oryginalna, ale tym razem chyba aż za bardzo ;D
Co do Holdena, to miałam nadzieję, że skrywa coś bardziej mrocznego , chociaż kto wie z czym mogą wyskoczyć scenarzyści .

Podoba mi się jak Hanna załatwiła Kate , przez chwilę nawet jej współczułam z powodu tego nagiego zdjęcia, ale potem okazało się, że niezła z niej s*** .

Sytuacja Caleba zaczyna wyglądać nieciekawie, odkąd dziewczyny go wtajemniczyły ma przerąbane.
I

ocenił(a) serial na 9
lonelygirl19

ja ogólnie tak zastanawiałam się nad tymi napisami i doszłam do pewnego wniosku.
jenna niby jest ślepa, a może miała już tę operację? i teraz musi brać tabletki, bo niby po co byłaby tam razem z noelem i tą latarką jak by i tak nic nie widziała ? a jak były pokazane te napisy to nie słychać było głosu noela , który by mówił jennie co jest tam napisane.

ocenił(a) serial na 9
apricoot

Możliwe, ze miała tą operację. Mi się zawsze zdaje, że ona wszystko widzi.
Buty Arii ?! Nie mogłam się nawet po niej tego spodziewać haha.
Z tym otwartym plecakiem Caleba faktycznie przegięcie, ale cóż... Ciekawi mnie ten ktoś pod numerem, który był w kurtce"AlI"

olcia_pll

też mam takie odczucia co do Jenny, cały czas mi się wydaje , że w ten sposób wszystkich zwodzi...

lonelygirl19

Ogladalam wczoraj odcinek , ale bez napisow. powiedzcie mi o co chodzilo z tym chyba plaszczykiem przy ktorym znalazly numer telefonu i pozniej tam dzwonily, zupelnie nie zrozumialam tego watku??

rybcia13

One odebrały ten płaszcz z numeru który znalazły vv książce, któą Hanahh ukradła Ali.
Płaszcz należy do Ali, vvidocznie kogoś udavvała...

Chile91

to płaszcz do noszenia jako Vivian Darkbloom, na pewno Ali świetnie w nim wyglądała i z czarnymi włosami *_* [mam podobny, uwielbiam czerwone płaszcze :D]

odcinek bardzo mi się podobał, szybko się oglądało. dobrze, że Hanna rozwiązała sprawę z Kate. niesamowicie spodobał mi się pomysł tych napisów - producenci/scenarzyści/ktokolwiek to wymyślał, umie budować klimat. w dodatku ta 'rozmowa' w tej klasie... w sumie, szkoda, że Aria nie zapytała ich o nic, mnie by te słowa o Calebie raczej wkurzyły i zaintrygowały... na wielki plus sceny z Calebem [pomijając ostatnią, on powinien spać z tym laptopem!], Hanną, Spencer [nareszcie wyszło, że to rodzeństwo :D], Holdenem. podoba mi się postawa matek w tym odcinku i słowa o tym, że tak naprawdę nie chodzi o śmierć Ali, ale o poznanie dziewczyn z nią. im bliżej końca sezonu, tym ciekawiej :D
o, a 'zamiana głosów' Mony to raczej nie przypadek, mam nadzieję, że ona nie jest A.

ocenił(a) serial na 6
LikeTeenSpirit

moim zdaniem jeden z lepszych odcinków od dłuższego czasu,

gdyby ktoś był zainteresowany moim tekstem na jego temat, to zapraszam na mojego bloga: http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/02/naga-prawda-pretty-little-liar s-2x19.html