PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73313
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak wrażenia? Zadowoleni z obrotu sprawy? Ja jestem strasznie zawiedziona, ze łzami w oczach z podniecenia czekałam na to kim okaże się być "A", a tu Cece... Skąd ta nagła zmiana płci... Słodka blondynka okazała się być kimś, przed kim kłamczuchy drżały przez tyle lat.
I Sara. Nią akurat nie jestem zawiedziona, zaś jestem strasznie na nią wściekła. Tylko pojawia się kolejne pytanie - skąd dziewczyny się znały?
Bethany okazała się być niezłą suką, bez żadnych skrupułów zepchnęła matkę Toby'ego i bezczelnie zrzuciła winę na Charlesa.

I ciekawe o co chodzi w ostatniej scenie po przeskoku czasowym? Nowe "A"?

little_liar

Ja jestem mega zawiedziona! Już chyba wolałabym, żeby teoria z Wrenem okazała się prawdziwa. Kiedy niby Cece miała zmienić płeć? Podczas pobytu w Radley? Nie ogarniam tego. Wiedziałam, że Sara jest umoczona, ale stawiałam na to, że jest Bethany, a prawdziwa Sara nie żyje, a tu proszę: Red Coat i czarna wdowa. Jednak Cece jako A do mnie nie przemawia :/ gdy się okazało i potwierdziło w trakcie odcinka, że serio to ona za wszystkim stoi, stwierdziłam: a w du.pie mam, nie oglądam więcej tego serialu, jednak promo 6b mnie zachęciło ;) może się dziać!

Jedyny plus odcinka? Emily bijąca Sarę :D
I po finale letnim znów wiele pytań, w tym najważniejsze: czy ktoś wypuścił mamuśki z piwnicy dilaurentisow? :D

little_liar

Jak Bethany (starsza od Alison) jako dziecko mogła zepchnąć Marion z dachu, skoro matka Toby'ego była żywa gdy Ali była nastolatką?

Bankowski_17

No właśnie. Teraz jestem pewna, że Marlenka zebrała resztę ekipy i na szybko szukała postaci, którą zrobią A, bo nie wierzę, żeby od początku serialu mieli taką właśnie koncepcję.

ocenił(a) serial na 8
Bankowski_17

na to pytanie chyba nigdy nie dostaniemy odpowiedzi a jak dostaiemy to kompletnie z d*y wziętą, nietrzymającą się całości... taka jak całe PLL ostatnio