Kolejny odcinek za nami. Jak wasze wrażenia?
A oto krótkie streszczenie informacji z odcinka:
- Charles jest bratem Jasona i Alison
- urodził się 15 miesięcy przed Jasonem
- od początku był kłopotliwym dzieckiem, można powiedzieć "był świrnięty"
- oddali go do Radley, gdzie popełnił samobójstwo w wieku 16 lat przez połknięcie tabletek, ojca Ali nie był w mieście więc matka skremowała Charlesa i rozsypała prochy nad jeziorem, - to jest wersja ojca Ali
- z tego co wywnioskowałam oddali go po tym jak włożył Ali [gdy miała 11 miesięcy] do wanny i odkręcił gorącą wodę i wtedy ojciec usłyszał krzyk Ali a Charles stał i patrzył na to
- w dokumentach Radley znajdują się wpisy z pobytu Charlesa od 13- 16 lat później nie ma już żadnej wzmianki, nie ma także żadnej informacji na temat samobójstwa
- Charlesa odwiedzały 2 osoby matka Jessica i ciotka Carol Ward, która zmarła gdy dziewczyny były w 10 klasie
-gdy Jason dowiedział się że ciotka była jednym z odwiedzających Charlesa, przypomniał sobie że po wypadku w windzie chciał się gdzieś ukryć i pojechał do domu tej ciotki
- w domu tym zastał swoją matkę, która jednak nie pozwoliła mu tam zostać nawet na jedną noc, podczas rozmowy w domu rozległ się hałas a matka stwierdziła nerwowo że to wiatr
- Hanna, Spencer, Alison i Jason pojechali do tego domu i w ogródku znaleźli grób z napisem "CHARLES beloved son"
J jakoś nie wierzę w to samobójstwo. Może Jessica zakopała Charlesa żywcem tak jak Alison [?]. Nie wiem, ale to wszystko wygląda podejrzanie. No i ta scena na końcu- co A ma z tymi cukierkami? Czy to jest jakaś wskazówka?
Jestem bardzo ciekawa- co Wy myślicie na ten temat?
Mnie zastanawia śmierć tej ciotki Carol i to że odwiedzała Charlesa. Moze była do niego przywiązana i chodzi o coś w stylu że zgodziła się umrzeć (bo była np śmiertelnie chora) i podszyto jej prochy za Charlesa aby ten mógł wyjść na wolność i zamieszkać w jej domu? Bo ona wraz z Jessica genialnie uznały że jest on już zdrowy? ale to tylko teoria sama nie wiem
ogólnie to całkiem spoko odcinek :> tylko wkurza mnie trochę Caleb bo serio przesadza i nie podoba mi się ze Spencer w taki sposób chce sobie radzić ze swoimi lękami
Świetna teoria z tą ciotką! Myślę, że to bardzo prawdopodobne. Zapewne to Charles zabił Jessicę, nie wiem tylko jaki mógłby mieć motyw, w końcu pomogła mu uwolnić się ze szpitala...
Może zabił ją dlatego, bo chciała wyjawić, że on żyje. A o do tych prochów to nikt tego nie widział, jak Jessica je rozsypuje, może to było kolejne z jej kłamstw..
Tylko skoro Charles niby popełnił samobójstwo jak miał 16 lat, to Ali skoro jest 7 lat młodsza (nawet chyba 8 bo 7 to od Jasona)to miała wtedy 9, więc nie mogła być w 10 klasie, czyli wtedy kiedy ta ciotka zmarła.
a ja wlasnie lubię Caleba, wiadomo, ze z jednej strony przesadza, ale tylko dlatego ze kocha i martwi sie o Hanne i chce jej bezpieczenstwa...i nic dziwnego ze sie martwi skoro dziewczyny spaceruja nocami i chodza w rozne miejsca gdzie nie powinno ich byc, w kazdej chwili bez problemu moglyby zostac znowu porwane...
Masz rację, jedyny zachowuje się racjonalnie - A jest na wolności i Kłamczuchom nadal grozi niebezpieczeństwo, przez 3 tygodnie nie wiedział nawet, czy jego dziewczyna żyje, nic dziwnego, że teraz nie odstępuje jej na krok. A Ezra co? Cała jego troska sprowadza się do "Are you okey?".
Ezry to w ogole nie rozumiem, tak sie niby martwil, a teraz sie wgl z Aria nie widuje, bardziej sie jakby martwi o Spencer...wgl zwiazek Arii i Ezry nie podoba mi sie, a podobno maja byc juz tak na stale :/
No i znów moja teoria się sprawdziła i kolejne spoilery w związku z tym.Charles to brat Alison.Jeśli okaże się ,że żyje to jak sądzicie kto go gra? A jeśli nie
Charles to kto?
Ja myślę, że Charles żyje. Z tego co mówił ktoś z produkcji w jednym z wywiadów, to już widzieliśmy i słyszeliśmy Charlesa. A także Marlene powiedziała, że możliwe że Charles był już w pilocie serialu. Więc ja stawiam na Wrena. No i Cece jako Black Widow. Ale w tym serialu wszystko jest możliwe.
Wren juz chyba nie wystapi w serialu,bo ktoś pisał ,że aktor który go grał odszedł z serialu.Nie wiem czy scena z Charlesem dotyczy tylko pilota,bo było mówione,że Charles pojawił się w pilocie ale nikt nie mówił ,że tylko w nim.
Tak szczerze to z pozostałych osób, które pojawiły się w serialu to nikt inny mi nie pasuje, i liczę na to, że jednak to Wren okaże się Charlesem. Ale to tylko moja subiektywna opinia. :)