PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73441
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

To jakieś żarty? Dobrze, że Clark nie okazał się "czarlsem" bo bym chyba jebnął jeszcze mocniej. Wyłączyłem stream po 15 minutach oglądania serialu, proszę powiedzcie mi - powinienem żałować, czy raczej cieszyć się? :) Już wątek "Shana jako A" był mocno debilny i kompletnie nie potrzebny, co to wgl. miało być, ale teraz ten Charles i (jak mniemam) Red Coat w wykonaniu tej nowej to jakieś jaja.

ocenił(a) serial na 10
Artemisek

ja tez jestem zawiedziona Cece A, to jakies kpiny. Powinnien to byc facet a nie jakies homo niewiadomo. Ja jestem mega zawiedziona tym. Marlenka jaja z nas sbie zrobila. Wolalaby Wrena, Wildena, ale nie Cece ludzie ! co w radley ja zoperowali czy co

Artemisek

mam wrażenie, że zakończenie zostało na szybko przepisane, po ujawnieniu scenariusza miesiąc temu, dlatego część się zgadza, a część nie. Wren składał się z byciem A pięknie, natomiast Cece tak nie do końca. Chociażby to, że A miało być w serialu od samego początku a Cece pojawiła się dopiero w 3 sezonie.

użytkownik usunięty
Artemisek

rozczarowanie, zawiedzenie, żarty czy jaja to za mało powiedziane. gdzie, kurna, to wielkie zaskoczenie i szok, obiecane od bardzo dawna? to jest śmieszne, ten serial jest śmieszny i w ogóle to brak słów na to, jakie gów no wymyślili

użytkownik usunięty

a odpowiadając na twoje pytanie - oczywiście, żałuj strasznie, że wyłączyłeś, wciąż nie mogę się otrząsnąć po tak ciekawym i oryginalnym zakończeniu... :|

ocenił(a) serial na 10

Well... nadrobiłem. Wyłączyłem stream w momencie gdy pokazano retrospekcje 'cc' i tego całego topienia... powiem szczerze, że nawet mi się podobało jak puzelki zostały poukładane i zasadniczo jedyną wadą jest sama CC - gdyby została wprowadzona w sezonie pierwszym i serio przewijała się przez serial to było by to nawet fajne... no ale proszę, Sarah jako Read Coat? kpina po prostu i powiem szczerze, że gdybym zobaczył w tym płaszczu Jennę to finał może i by mi się spodobał - gdyby oczywiście wątek Shany jako "A" został wyjaśniony do końca.

użytkownik usunięty
Artemisek

a może za sto sezonów dowiemy się, że -A to była jednak babcia Emily, która nawet nie pojawiła się w serialu, wtedy byłabym usatysfakcjonowana nieoczekiwanym obrotem spraw