To jakieś żarty? Dobrze, że Clark nie okazał się "czarlsem" bo bym chyba jebnął jeszcze mocniej. Wyłączyłem stream po 15 minutach oglądania serialu, proszę powiedzcie mi - powinienem żałować, czy raczej cieszyć się? :) Już wątek "Shana jako A" był mocno debilny i kompletnie nie potrzebny, co to wgl. miało być, ale teraz ten Charles i (jak mniemam) Red Coat w wykonaniu tej nowej to jakieś jaja.
ja tez jestem zawiedziona Cece A, to jakies kpiny. Powinnien to byc facet a nie jakies homo niewiadomo. Ja jestem mega zawiedziona tym. Marlenka jaja z nas sbie zrobila. Wolalaby Wrena, Wildena, ale nie Cece ludzie ! co w radley ja zoperowali czy co
mam wrażenie, że zakończenie zostało na szybko przepisane, po ujawnieniu scenariusza miesiąc temu, dlatego część się zgadza, a część nie. Wren składał się z byciem A pięknie, natomiast Cece tak nie do końca. Chociażby to, że A miało być w serialu od samego początku a Cece pojawiła się dopiero w 3 sezonie.
rozczarowanie, zawiedzenie, żarty czy jaja to za mało powiedziane. gdzie, kurna, to wielkie zaskoczenie i szok, obiecane od bardzo dawna? to jest śmieszne, ten serial jest śmieszny i w ogóle to brak słów na to, jakie gów no wymyślili
a odpowiadając na twoje pytanie - oczywiście, żałuj strasznie, że wyłączyłeś, wciąż nie mogę się otrząsnąć po tak ciekawym i oryginalnym zakończeniu... :|
Well... nadrobiłem. Wyłączyłem stream w momencie gdy pokazano retrospekcje 'cc' i tego całego topienia... powiem szczerze, że nawet mi się podobało jak puzelki zostały poukładane i zasadniczo jedyną wadą jest sama CC - gdyby została wprowadzona w sezonie pierwszym i serio przewijała się przez serial to było by to nawet fajne... no ale proszę, Sarah jako Read Coat? kpina po prostu i powiem szczerze, że gdybym zobaczył w tym płaszczu Jennę to finał może i by mi się spodobał - gdyby oczywiście wątek Shany jako "A" został wyjaśniony do końca.