Shay Mitchell na swoim facebooku napisała że będzie 7 sezon serialu. Co wy na to?
Zanim się skończył 5 sezon było wiadomo, że będzie przedłużenie do 7 sezonu:) Po tym finale, jak dla mnie tak by się serial mógł zakończyć, a tak to zrobią z tego jeszcze gorszą papkę niż jest teraz.
Ja byłam pewna że 6 to już jest ostatni, nie mam pojęcia co oni tam jeszcze mogą wymyślić, maaasakra.
nie wiem po co ten 7 sezon :) a wiem liczy się $$$$$$$$$ niestety taka jest prawda. PLL już dawno zeszło na psy :) a szkoda bo pierwsze 3 sezony były świetne a szczególnie 1 i 2.
Mam pytanie. Kiedy okazało się że Mona jest A? Koniec 2 sezonu czy koniec 3 sezonu? Bo już wszystko mi sie zlewa :D
Masakrą to będzie jak zrobią jeszcze sezon 8 i film. Czego Marlenka nie wyklucza.
Założę się, że jeszcze nasze wnuki będą oglądać ten serial, a Kłamczuchy wtedy jeszcze nawet nie skończą trzydziestki ;P
No tak, ale to nawet nie był finał 6 sezonu, tylko 6A;P Przecież w styczniu będzie jeszcze 6B i dopiero potem 7 sezon ;)
Wiem wiem :) ale myślałam, no pewna byłam, że po 6B już będzie koniec i że nikt już ich nie będzie prześladował, ale jednak dziewczyny mają przesrane :(