PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73312
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak wasze wrażenia po odcinku ?
Nadal czuję jakiś dreszczyk emocji mimo wszystko...też tak macie pomimo absurdalności pewnych scen ? :p
ARIA...To mnie zabolało,gdy zobaczyłam ją w czarnym stroju...głośno spadający kolczyk na dywan xD No i jak to Emily nie udało się jej złapać na gorącym uczynku :/
Coraz bardziej te teorie z dzieckiem,Arią wydają się prawdopodobne,ale pewnie jak zawsze będzie bum ! i zaskoczenie..piszcie śmiało swoje wszelkie spostrzeżenia :)

ocenił(a) serial na 8
Aniczek97

wiecie, mi było Arii baaardzo szkoda na końcu jak płakała. Ok, okłamuje przyjaciółki, robi źle, zdradza je, ale mimo wszystko co tak strasznego jest w tych jej aktach, że Aria robi to wszystko co jej A.D. każe, żeby chronić siebie i Ezrę?? serio nie mam sensownego pomysłu;/

Nasz detektyw Marco, nie ma łatwo ze sprawą, trafił na serio trudne przypadki.

A co do Lucasa, ok, zwierzał się Charlesowi tj. A, ale rozumiem, że A.D. przejęło wszystkie informacje i dokumenty zgromadzone przez A, że tak nagle wszystko, wszystko wie?

ja już mam coraz mniej pomysłów na to jak oni to wszystko rozwiążą. Ale jeszcze tylko 4 odcinki!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 2
Aniczek97

Skopiuję swoją wypowiedź z wcześniejszego posta.
No i jak się odcinek podobał?

Miłość Ali i Em strasznie sztuczna. To wszystko związane z nimi naciągane do granic możliwości.

Aria jaka biedna. Przecież gołym okiem widać, że ma coś za uszami. Ale oczywiście żadna nie widzi (no może Spencer wpadnie na to).

Ten cały Marco podoba mi się. W końcu ktoś ogarnięty. Bardzo liczę na to, że wyjaśni się sprawa z morderstwem i te inne małe i większe zbrodnie dziewczyn. Karę muszą ponieść.

Wcale bym się nie zdziwiła jakby AD to był Noel (głowa mogła być sztuczna) a jego pomocnikami jest Mona i Ezra. A pewnie wszystkie akta, papiery i inne różności spłoną, zatoną albo znikną. Dziewczyny zadowolone unikną jakiejkolwiek kary i rozjadą się w różne strony świata. A na samym końcu dostaną smsy, że ktoś wie o nich wszystko i będzie podpis "another A"! :P

Aniczek97

Mnie rozwaliło to jak Emily i Alison mają złapać AD a w tym czasie sobie szczerze gadają za drzwiami. Myślały że ich nikt nie usłyszy? To było tak mega naciągane!!!!

ocenił(a) serial na 7
Aniczek97

Dla mnie najlepszym punktem odcinka była rozmowa Mony z Hanną. Nieważne ile Mona zrobi i jak bardzo się narazi, nigdy nie będą jej traktowały jako część grupy i dla mnie to smutne. Od samego początku serialu Mona nie może znaleźć sobie przyjaciół.

https://www.youtube.com/watch?v=qkUnAl4Y7Nw -moim zdaniem fajnie zrobiony filmik tłumaczący motywy Mony jako A z przykładami.