nic inneog nie pasuje.
nie mona, jenna, bo ślepa, noel, bo za niedługo zna sprawę.
czyl Garreth albo Mellissa, ale ona to raczej bez sensu, bo jest bachorna z Ianem, a smsy wciąż lecą..
Garrett ma strasznie małe szanse na zostanie A, bo nie było go w Halloweenowym odcinku, poza tym A poznaliśmy na początku 1 sezonu, a Garrett pojawił się pod koniec.
nie siądze żeby on był A. sam by się wkopał SPOILER w zamordowanie Alison? (powód aresztowania w 24 odcinku)
Myślisz, że A nie wkopałoby się samo? Widzisz, Ciebie już by idealnie nabrał, gdyby był A. Uwierzyłabyś, że ktoś go wrabia... Ale i tak nie sądzę, by to był on.
możliwe że mogłoby się wkopać samo, byłoby to nawet mądre bo wyeliminowałoby siebie w podejrzeniach, ale nie uważam żeby akurat Garett sam się wkopał w zamordowanie jej.
wiem że jest sprytne i nawet potwierdziłam to że ty napisałeś/napisałaś że A mogłoby się samo wkopać, bo jest cholernie sprytne :P
Nie, Garett nie jest A.. może odpowiadać za śmieć Alison, ale nie jest A ... tak jak napisała youhaveamessage nie było go w Halloweenowym odcinku no i ... po prostu nie pasuje mi na A ;D.
PS. Czy na prawdę trzeba zakładać nowy temat, tylko po to, by napisać o swojej teorii ?;x.
Na pewno nie widziała od dawna bo żeby widziec musiała mieć operacje. Zaczęła widzieć tego ranka w ostatnim odcinku a potem udawała ze nei widzi. A Garett mi też coś nei pasuje. Chociaz mi tka w sumie nikt nie pasuje i aż myśle że będę bała się włączyć 25 odc żeby się nei dowiedzieć i nie kończyć definitywnie pretty little liars.
Możliwe, że wcześniej na jedno oko widziała i udawała że nie widzi na oba, a teraz zoperowali jej to drugie