PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

nic inneog nie pasuje.
nie mona, jenna, bo ślepa, noel, bo za niedługo zna sprawę.
czyl Garreth albo Mellissa, ale ona to raczej bez sensu, bo jest bachorna z Ianem, a smsy wciąż lecą..

luza

Garrett ma strasznie małe szanse na zostanie A, bo nie było go w Halloweenowym odcinku, poza tym A poznaliśmy na początku 1 sezonu, a Garrett pojawił się pod koniec.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

nie siądze żeby on był A. sam by się wkopał SPOILER w zamordowanie Alison? (powód aresztowania w 24 odcinku)

kala996

Myślisz, że A nie wkopałoby się samo? Widzisz, Ciebie już by idealnie nabrał, gdyby był A. Uwierzyłabyś, że ktoś go wrabia... Ale i tak nie sądzę, by to był on.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

możliwe że mogłoby się wkopać samo, byłoby to nawet mądre bo wyeliminowałoby siebie w podejrzeniach, ale nie uważam żeby akurat Garett sam się wkopał w zamordowanie jej.

kala996

Ja tylko piszę, że A jest sprytne, okej? :) Akurat Garetta nie jest A, tak uważam.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

wiem że jest sprytne i nawet potwierdziłam to że ty napisałeś/napisałaś że A mogłoby się samo wkopać, bo jest cholernie sprytne :P

ocenił(a) serial na 7
luza

Nie, Garett nie jest A.. może odpowiadać za śmieć Alison, ale nie jest A ... tak jak napisała youhaveamessage nie było go w Halloweenowym odcinku no i ... po prostu nie pasuje mi na A ;D.

PS. Czy na prawdę trzeba zakładać nowy temat, tylko po to, by napisać o swojej teorii ?;x.

ImmortalMe

przecież jenna widzi

butler001

a może widziała już od dawna

ocenił(a) serial na 9
butler001

Na pewno nie widziała od dawna bo żeby widziec musiała mieć operacje. Zaczęła widzieć tego ranka w ostatnim odcinku a potem udawała ze nei widzi. A Garett mi też coś nei pasuje. Chociaz mi tka w sumie nikt nie pasuje i aż myśle że będę bała się włączyć 25 odc żeby się nei dowiedzieć i nie kończyć definitywnie pretty little liars.

k_aaiaa

Możliwe, że wcześniej na jedno oko widziała i udawała że nie widzi na oba, a teraz zoperowali jej to drugie

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

W sumie racja;) O tym nie pomyślałam.