Z odcinka na odcinek ten serial jest coraz bardziej denerwujący i nudny. Cały czas dzieje się mniej więcej to samo i nie wiem jak oni pociągną jeszcze przez 3 sezon bo w zasadzie jest tylko jedna niewiadoma, czyli kto to jest A. Trzymają ten serial przy życiu jeszcze rankingi oglądalności, ale coś mi się wydaje iż do końca tego sezonu spadną poniżej 2 milionów, a 3 sezon będzie ostatnim, chociaż osobiście zakończył bym go już.
skoro Cie denerwuje i nudzi to nie widze sensu w ogladaniu go ;) jak mnie jakis serial denerwuje to najzwyczajniej w swiecie przestaje ogladac;)
Ale z ciebie hipokryta. Mówisz, że serial jest nudny i denerwujący, a oglądasz go, bo ciekawi Cię, kim jest "A". To chyba znaczy, że jest coś w PLL ciekawego, prawda?
dokladnie. szczerze mowiac o to chodzi w tym serialu, to nie ejst taki typowo obyczajowo. wiaodmo,ze keidy wszyscy sie dowiedza kto to, to straci ale nie mozna tego przeciagac. potem jeszcze moga zrobic trzeci jak go skazuja czy cos i tyle. fabula jest taka,ze wiecej niz 3 sezony bylyby bezsensowne. ogolnie serial ma wiele bledow logistycznych,ale jest ciekawy i mi sie podoba. Ciebie rowniez zainteresowal. najlepsze jest to,ze ja dopiero dwa tygodnie zaczelam go ogladac...nawet nie mialam przerwy miedzy 13a14 odcinkiem jak wiekszosc ludzi.
Naucz się czytać ze zrozumieniem to pogadamy... Jako ze jesteś kobietą to ci wytłumaczę o co mi chodzi bo facet od razu by się domyślił. Widocznie nie zauważyłaś, że napisałem iż jedyna ciekawa sprawa w tym serialu to to kim jest A. (i dlatego jeszcze warto oglądać) i serial od drugiego sezonu z odcinka na odcinek staje się nudny bo przeciągają ujawnienie tej zagadki, a wątki poboczne nie są zbyt ciekawe, ponieważ są zbyt przewidywalne. Na dodatek chyba nie mają pomysłu jak rozkręcić fabułę. Sezon pierwszy był dobry.
PS
Oglądam jeszcze dlatego, że Lucy Hale, Ashley Benson i Troian Bellisario są bardzo ładne :D
w sumie masz racje ze przeciagaja:) jest duza ogladalnosc wiec chca to wykorzystac zeby zbic na tym jak najwicej kasy;)
A tak nawiasem wiekszosc glownych bohaterek jest ladna ale nie ma to jak Jason i Noel;)
wiadomo jak juz robia serial to zeby troche trwal. moze jedna zagadka kim jest "A" to za malo, ale tak jest. uwazasz ,ze troian jest brzydka? ;d na poczatku tez tak myslalam,ale wg. mnie jest ciekawa. ma troche taka nietypowa urode,ktora moze sie podobac albo w ogole.
ja jestem kobietą, a zrozumiałam o co Ci chodzi, więc nie rozumiem jakie znaczenie ma tu płeć rozmówcy... Większość oglądających to kobiety, więc jeśli chciałeś coś przekazać, a uważasz, że kobiety mają wolne myślenie, pisz tak aby ta druga płęć Cię zrozumiała, bądź oznacz temat jako tylko dla facetów. Sorry, ale nie znoszę mężczyzn, którzy uważają się za inteligentniejszych od kobiet, tylko dlatego że są mężczyznami...
Nie martw się, czytać ze zrozumieniem umiem i wiem, co miałeś na myśli. Współczuję wszystkim kobietom, które znasz, jeśli traktujesz je jak idiotki... Jednym z najważniejszych wątków w tym serialu to postać "A". Oglądaj, nie oglądaj, jak chcesz, mnie to nie obchodzi. Ale po prostu śmieszą mnie takie posty, w których wyżalasz się z powodu beznadziejnej i nudnej akcji, a mimo wszystko oglądasz PLL chociaż z powodu "A".
Ok to była moja opinia, ale nie nazywaj ludzi hipokrytami bo widocznie nie rozumiesz co to znaczy. I patrząc na sposób w jaki się wypowiedziałaś jesteś słaba z polskiego, młoda lub niezbyt mądra. @dap88 jeśli zrozumiałaś to po co ten twój feministyczny wywód? Jeśli to cię uraziło to tyczy się ciebie.
Taa, jestem słaba z polskiego, młoda, niezbyt mądra, kobiety nic nie rozumieją... Widzę, że lubisz wydawać opinię o ludziach, których nie znasz, powodzenia. Może więcej samokrytyki by ci się przydało?
A ja cię akurat rozumiem, bo mnie też już trochę ten serial nudzi :) Ale mimo wszystko lubię go i nie mam zamiaru go przestać oglądać ;]
A co do tego, że się ciągnie, to tylko tak ci się wydaje, bo oglądasz na bieżąco, jakby się oglądało go wtedy, kiedy wszystkie odcinki byłyby wyemitowane, to by bardzo fajnie to szło ;]