PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73441
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Uwielbiam ten serial niesamowicie, ale są rzeczy, które mnie w nim irytują, właściwie skupie się na jednej - relacji głównych bohaterek z Alison.. Ja rozumiem, że przyjaźń, miłość, itp mogą być ślepe, ale bez przesady... Ta dziewczyna, to z piekła rodem s*ka, która pomiata wszystkimi dookoła, jakby byli jakimś gorszym gatunkiem. Mało tego, wcale nie lepiej traktuje swoje "przyjaciółki", które z uśmiechem na twarzy znoszą upokorzenia z jej strony, wpatrzone w nią jak w święty obrazek.... Jak można w ogóle lubić taką osobę? I to wszystkie 4 dziewczyny były tak zaślepione...
A wkurza mnie chłopak Hanny, wielki katolik (o ile się nie mylę), chłopak wydawałoby się wierzący, mający swoje zasady, a tez pomiata ludźmi jak chce (ten nowy chłopak, który kręci się koło Hanny).
No, musiałam to z siebie wyrzucić. Ale tak poza tym PLL jest the best :D

ocenił(a) serial na 8
Klaudia_12

niestety ludzie lubią takich ludzi jak alison !! bo wydaje im się że jak są z nimi to żądzą światem i są na samym szczycie łąńcucha pokarmowego ja osobiście gardze takimi głupimi s.u.k.a.m.i jak alison !!! obraża ludzi nieznając ich rozsiewa o nich ochydne ploty taj jak to robiła chociażby w przypadku tego Lucasa który jest wporzo gostkiem a jedynie gówniarze go zaszczuli odrobine z alison na czele !!! a chłopak Hanny to palant niby normalny a tak jakby "homo niepewny" niby chce mieć dziwczyne a nic z tym nierobi niewiem moze stara się wyżywać na tym chłopaku żeby jego nieposądzili że jest za mięki !! porażka !! A TAK SERIAL WPORZO CAŁKIEM CIEKAWIE SIĘ GO OGLĄDA WIDAĆ ŻE SIĘ ROZKRĘCA !!!! z odcinka na odcinek lepszy lekki i przyjemny OK

londontown

Jak w jednym odc bodajże Hanna mówi, że przy Allison czuła się wyjątkowa. Może coś w tym jest ;D