Serial jest świetny no i nie wiem ile tzreba czekać na ten 11 odcinek :(
Wie ktoś może jak to jest? Czy to dalej będzie 1 sezon?
Niewiem,ale chyba dalej 1 sezon od 11 odcinka.I podobno ma być on na początku stycznia.No muszą te odcinki nakręcić nie?;)
Ale oni w Stanach puszczają w TV więc oni zrobią przerwe na pare miesięcy? Raczej z serialami tak nie robią.
jak idzie to idzie.
Wiecie serial ma przyciągac widzów a nie odpychać, musze sie chyba zapytac kolezanki jak tam w stanach jest z tym,ona tez fanka tego show
No wydaję mi się że zrobią, tylko nie wiem czemu dopiero w styczniu puszczą, bo w Polsce to by było już we Wrześniu, albo coś koło .
Też tak mysle wiec odc normalnie beda bo jezeli mialy by byc w styczniu to by BYŁ 2 sezon a to jest 1 wiec normalnie
Ona tu mówi że wracają jesienią http://www.youtube.com/watch?v=Vx1GykqYu2Y&feature=fvsr
czyli po wakacjach chyba
cytat z wikipedii: "ABC Family ordered an additional 12 episodes for season one" - czyli 1 sezon ma 12 odcinków
Zamówił tyle na początku, ale potem dokupił kolejne. Też w kilku źródłach widziałam / słyszałam, że już we wrześniu mają być nowe odcinki. Cały czas mam taką nadzieję.
To jest tak,że w Stanach każdy serial ma przerwę w trakcie. Jest to związane z tym,że oni najpierw kręcą jakąś partię odcinków, a paotem w trakcie emisji badają oglądalność i jeżeli jest dobra, to dokupują nowe odcinki,a jeżeli nie, to puszczają tyle ile nakręcli i ściągają z anteny.
Przerwa która teraz jest w PLL, to tzw. "midseason" i nie jest to koniec 1 sezonu.
Kontynuacja jest po przerwie.
A w trakcie przerwy puszczają powtórki.
nie sezon 1 ma 12 odcinkow, tylko ze DODALI 12 odcinkow DO pierwszego sezonu.. jak nie rozumiesz to nie tlumacz bo potem inni czytaja i sie myla :)
Ja myślę,że we wrzesniu,bo do stycznia to jeszcze długa droga.
Żałuje tylko,że zrobili przerwe pomiędzy tak waznymi odcinkami, 11 odcinek będzie fajny a tu trzeba czekać ;/ No cóz trzeba śledzić relacje moze na stronie : http://www.prettylittleliars.com/ i na YT powiedza kiedy będa następne odcinki już tak oficialnie 100% potwierdzone.
Jak ktokolwiek będzie coś wiedział to niech cos napisze :) Ja też napisze,poszukam troche na amerykanskich portalach bo na polskich na pewno nic nie znajde
To wszystko wygląda tak. W USA nie ma tak jak u nas w Polsce, że przez wakacje puszczane są powtórki odcinków. Tam są trzy okresy na seriale, okres, od wrzesnia do maja od wrzesnia do stycznia i od czerwca do sierpnia. Tam tez, seriale dzielą się na te 20-paro odcinkowe i 11 - 12 odcinkowe. I tak, Pretty Little Liars, zalicza się do seriali puszczanych do czerwca do sierpnia, ponadto jest to serial 11-12 odcinkowy, dlatego zostal puszczony od czerwca.
Nikt jednak nie myslal, że serial ten bedzie taki dobry, dokupiono wiec kolejne odcinki, ale... tu powstaje problem, skoro te 12 odcinkow trwac mialo do konca sierpnia, byloby git, ale skoro mial trwac dluzej, czyli, tak do okolo grudnia. Niestety jak juz to wyjasnialem koryduje to z emisja innego serialu, z okresu wrzesien-maj lub wrzesien-styczen.
Dlatego te odcinki bedą puszczane dopiero w styczniu, chyba ze stacja ABC znajdzie taka godzine emisji, ktora nie bedzie korodowala z serialem puszczanym w okresie wrzesiej-maj lub wrzesien- styczen...
Uff... poza tym musza nakrecic kilka odcinkow, serialu. I nie istnieje cos takiego jak przerwa miedzy odcinkami!
Oni kreceą na przyklad 5 odcinkow przez wakacje, puszczaja je we wrzesniu a we wrzesniu krece kolejne, wiec kiedy puszczany jest odcinek 12 to kreca w tym czasie odcinke 17 i tak dalej do zakonczenia serialu :P wszelkie pytania na priva :p lub mail.