PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73262
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Przebrnąć przez ten serial czy jest to typowo babski serial ? Chciałbym zobaczyć Troian Bellisario trochę dłużej niż kilka scen w suitsach a grała do tej pory w samych kupsztalach...

albertoxxx

Może być ciężko. Ja jestem kobieta a zmuszam sie do oglądania z nadzieja ze mnie zaskoczą i zacznie sie cos dziać. Póki co to zawiewa nuda, taka totalna nuda ;/

mariola1618

po co zmuszasz się do serialu, który Cię nudzi?

teoyaomqui

Wyraźnie napisałam, że liczę jeszcze na wielkie zaskoczenie i większe akcje. Tak mnie zapewniali znajomi ('zobaczysz rozkręci się') dlatego oglądam dalej. Nie oceniam nigdy serialu po jakiś 10 odcinkach.

albertoxxx

Ciężko powiedzieć. To raczej nie jest serial skierowany do jakiejś konkretnej płci, bardziej liczy się tu grupa wiekowa. Z zapartym tchem oglądają to raczej nastolatki i to do nich ten serial jest skierowany. Ze starszymi bywa różnie ;)

akima_

Dzięki za odpowiedzi, odpuszczę sobie w takim razie :)

ocenił(a) serial na 6
albertoxxx

Serial dosyć męczący, aczkolwiek pierwsze 2 sezony + końcówka 3 są naprawdę spoko. Jeśli chcesz obejrzeć głównie dla Troian, to warto, bo jest fenomenalna :D Natomiast tak jak w odpowiedzi wyżej, serial skierowany głównie dla nastolatek więc uzbrój się w cierpliwość i wyrozumiałość.

ocenił(a) serial na 5
albertoxxx

Obejrzyj pilot, co ci szkodzi? Później najlepiej jeszcze parę odcinków, bo tak naprawdę piloty rzadko prezentują poziom jakiegokolwiek serialu, charakter często ujawnia się przynajmniej kilka epizodów później, gdy akcja się zawiązuje, widz przywiązuje do postaci, fikcyjnego świata itd.
Jeśli po 3-5 odcinkach uznasz, że się męczysz, po prostu nie będziesz dalej oglądać. A nuż wkręcisz się i obejrzysz sezon lub kilka. Bez sensu bazować na opinii innych ludzi, bo każdy lubi co innego. Choć przyznam, że mnie też wydaje się to bardziej dziewczyński serial, ale kojarzę osoby płci męskiej, które obejrzały co najmniej pierwsze kilka sezonów.

MademoiselleDrama

Tak już mam, że wszystkie filmy i większość seriali oglądałem do końca mimo, że czasami nie było to łatwe. Dlatego nie chcę tracić czasu na kilka sezonów intryg, zdrad, nowych miłostek i starych miłostek. Jeżeli to jest główna oś serialu jak podejrzewam to odpuszczam. Dzięki za wypowiedzi.