PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Do końca 2. sezonu "Pretty Little Liars" zostało jeszcze kilka odcinków, ale już można zobaczyć zdjęcia z finałowego odcinka, "UnmAsked". Jak już pewnie wiecie, właśnie wtedy dowiemy się, kim jest "A". Wydarzenia finałowe będą miały świetną oprawę – prawdziwy bal maskowy. Emisja zaplanowana jest w USA na 19 marca.

ocenił(a) serial na 7
Robson8080

Tak, zostały dwa odcinki do końca 2. sezonu, ale w czerwcu będzie 3. sezon...

ocenił(a) serial na 9
xwerax2

Ale co oni wymyślą Jak już poznamy "A"

Robson8080

W książkach A i zabójca nie są tą samą osobą. Jeśli w serialu też- mamy jeszcze wątek na 30 serii:P

ocenił(a) serial na 9
kaeru

Masz racje;) Przez dwa sezony szukały "A" to czyli przez następne 2 będą szukały Zabójcy !!!! Nie wiem czy już ten serial będzie mnie tak ciekawił jak przez pierwsze 2 sezony zobaczymy ;)

Robson8080

O Jezu, mam nadzieję, że skończą już ten serial, bo będzie coraz gorzej... i nudniej.

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

Dokładnie tak. Ile można ciągnąć jeden wątek. To jest serial na jeden sezon, drugi już robił się wymuszony, wciskanie na siłę nowych postaci, jakieś poboczne wątki... Oby wyjaśnili w finale kim jest A, bo inaczej zrobi się z tego niezła farsa.

ocenił(a) serial na 9

Raczej będzie trzeci sezon ten serial ma dużą oglądalność w Polsce jak i za granicą w szczególności ale nie będę "płakała" jak go skończą

ocenił(a) serial na 9
Robson8080

W czwartej cześci książek okaże się że Mona to A a od piątej pojawia się nowy prześladowca. Więc na pewno będzie kolejny sezon .

ocenił(a) serial na 4
TheLejdis

jest zapowiedziane, że 3 sezon będzie, więc nie ma co dywagować. A w ostatnim odc. 2 serii ma być wyjaśnione kim jest A, ale przecież wyjaśnienie może wcale nie rozwiązać sprawy A : ) Ten serial to kura znosząca złote jaja, a takich się nie zarzyna, więc serial ciągną niestety. Tez uważam, że to powinno być wszystko w 1 sezonie, bo przeciąganie sprawy z A jest bardzo naciągane i nie wiem, czy będą dobrze umieli z tego wybrnąć : )

Hardkorze_

To znaczy, że co? Ja chcę wiedzieć, kim jest A. Sugerujesz, że to może być zmyłka, czy że będzie dalej o kimś jeszcze, np. mordercy Ali?

ocenił(a) serial na 4
Hmm_Ciastko

matko, chodzi o to, że 'A' to zapewne nie jest sprawa jednej osoby i podejrzewam, że z tym wyjaśnieniem może być wiele rzeczy związanych. Albo pomocnicy albo rzeczy, które powszechnie są uznawane, że zrobił/zrobiła 'A', a okaże się, że to ktoś całkiem inny.

Hardkorze_

Właśnie o to mi chodziło. Spokojnie...

ocenił(a) serial na 4
Hmm_Ciastko

Bardzo spokojna jestem, nie wyciągaj pochopnych wniosków : )

ocenił(a) serial na 10
Robson8080

Ja słyszałam, że ma być 3 sezon. Oby, bo nie chce końca PLL ;(

Roxelle

Podobno będzie.

Robson8080

Nie rozumiem jednego, może jakoś źle zrozumiałam, ale Mona dała Hannie swój stary telefon z numerem żeby mama Hanny się nie dowiedziała. Ale A przesłało do niej na ten numer bez problemu wiadomość.

ocenił(a) serial na 9
HumMe

też zwróciłam na to uwagę, ale A. jakoś nie ma problemów ze zdobywaniem informacji:) Poza tym telefon był dla Hanny rzeczą świętą, A. musiał/musiała się spodziewać, że Hanna coś wykombinuje:)