Do końca 2. sezonu "Pretty Little Liars" zostało jeszcze kilka odcinków, ale już można zobaczyć zdjęcia z finałowego odcinka, "UnmAsked". Jak już pewnie wiecie, właśnie wtedy dowiemy się, kim jest "A". Wydarzenia finałowe będą miały świetną oprawę – prawdziwy bal maskowy. Emisja zaplanowana jest w USA na 19 marca.
Masz racje;) Przez dwa sezony szukały "A" to czyli przez następne 2 będą szukały Zabójcy !!!! Nie wiem czy już ten serial będzie mnie tak ciekawił jak przez pierwsze 2 sezony zobaczymy ;)
Dokładnie tak. Ile można ciągnąć jeden wątek. To jest serial na jeden sezon, drugi już robił się wymuszony, wciskanie na siłę nowych postaci, jakieś poboczne wątki... Oby wyjaśnili w finale kim jest A, bo inaczej zrobi się z tego niezła farsa.
Raczej będzie trzeci sezon ten serial ma dużą oglądalność w Polsce jak i za granicą w szczególności ale nie będę "płakała" jak go skończą
W czwartej cześci książek okaże się że Mona to A a od piątej pojawia się nowy prześladowca. Więc na pewno będzie kolejny sezon .
jest zapowiedziane, że 3 sezon będzie, więc nie ma co dywagować. A w ostatnim odc. 2 serii ma być wyjaśnione kim jest A, ale przecież wyjaśnienie może wcale nie rozwiązać sprawy A : ) Ten serial to kura znosząca złote jaja, a takich się nie zarzyna, więc serial ciągną niestety. Tez uważam, że to powinno być wszystko w 1 sezonie, bo przeciąganie sprawy z A jest bardzo naciągane i nie wiem, czy będą dobrze umieli z tego wybrnąć : )
To znaczy, że co? Ja chcę wiedzieć, kim jest A. Sugerujesz, że to może być zmyłka, czy że będzie dalej o kimś jeszcze, np. mordercy Ali?
matko, chodzi o to, że 'A' to zapewne nie jest sprawa jednej osoby i podejrzewam, że z tym wyjaśnieniem może być wiele rzeczy związanych. Albo pomocnicy albo rzeczy, które powszechnie są uznawane, że zrobił/zrobiła 'A', a okaże się, że to ktoś całkiem inny.
Nie rozumiem jednego, może jakoś źle zrozumiałam, ale Mona dała Hannie swój stary telefon z numerem żeby mama Hanny się nie dowiedziała. Ale A przesłało do niej na ten numer bez problemu wiadomość.