PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Chciała bym się dowiedzieć czy warto ? Podajcie jakieś argumenty co by nas wszystkich zachęciły ;)

ocenił(a) serial na 10
Dzoana95

zobacz jeden odcinek to sama sie wciagniesz
ciekawa fabula, fajna obsada

ocenił(a) serial na 9
klaudia335

i świetna muzyka ;- )

ocenił(a) serial na 6
polyvore

Pierwszym i głównym powodem, dla którego zaczęłam ogladać PLL była Holly Marie Combs. Ona potrafi każdy film i serial uczynić fenomenalnym. Jednak zaledwie po pierwszym odcinku nie była już jedynym "magnesem", który przyciągał mnie do oglądania. Świetna obsada głównych ról- jakby rola napisana wprost idealnie dla danej dziewczyny. Ciekawa fabuła, intrygująca i moim zdaniem nieprzewidywalna. Bohaterki i ich realne problemy, z którymi można się identyfikować. Muzyka bezbłędnie dopasowana. Czyli chyba wszytsko co dobry serial powinien mieć!

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

No i nigdy nie wiesz co się zdarzy :D juz od stycznia nowy sezon :D

ocenił(a) serial na 10
agulass23

To nie jest nowy sezon, tylko kontynuacja 1 ! o.O

Serial zaczęłam oglądać w przerwie od TVD . Jest wciągający :D

ocenił(a) serial na 10
megaami

zaczelam ogladac przez przypadek i wcale nie załuje :)

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

hmm ja co prawda zostałam w to wciągnięta przez przyjaciółkę ale tez to mnie zachęciło, że gra tam Holly Marie Combs . Dawno nie gościła na moim ekranie więc to taki powrót do starych nawyków.
Nie żałuję !! Bardzo polubiłam te serial ;)

ocenił(a) serial na 8
Dzoana95

Mnie zachęcił zwiastun. Po obejrzeniu pierwszego odcinka zainteresowało mnie to kim jest "A" i co będzie dalej. Obejrzałam kolejny odcinek i nadal miałam wiele pytań, tyle że coraz więcej. Więc obejrzałam kolejny odcinek, kolejny i kolejny.. nie żałuję. Myślę, że warto go obejrzeć. Jak pierwsze odcinki cię nie zainteresują to po prostu zakończysz swoją przygodę z PLL. Jednak myślę, że ci się spodoba ; )