Dlaczego nie wymieniono Emily w czołówce?
witaj. Tu podaję link http://www.filmweb.pl/person/Shay+Mitchell-1449173 do strony serialowej Em. I już odpowiadam na Twoje pytanie po pierwsze Shay dopiero rozpoczyna swoją grę aktorską i zagrała w nie wielu produkcjach więc jej sylwetka na FW pojawiła się nie dawno a po drugie to w dużej części wina samego FW bo na dodanie do obsady trzeba niestety czekać i tak jest w tym przypadku za nim ktoś to zweryfikuje to dużo wody upłynie w Wiśle, dlatego trzeba czekać aż wreszcie się ona pojawi.
nie ma za co :) jak coś wiem to zawsze odpowiem! oglądałaś już wszystkie 10 odcinków? kolejne dopiero w styczniu.... :(
tak oglądałam, ale bardziej z ciekawości jaką tą tajemnicę skrywają, bo wg mnie serial jest mocno niedopracowany. Gra aktorek również nie poraża. Ale jest spoko:) Oglądam również Dextera, Gotowe na wszystko i Gossip Girl:) Ale polecam głownie Dextera, ten serial nie ma niedociągnięć, pozdrawiam!
Gossip Girl też wymiata :)
No tak, Leo ma rację, też ostatnio dodawałam kilka osób do obsady różnych filmów. Na profilach filmów są te osoby widoczne, ale na profilach aktorów tych filmów nie ma :/ Np. Shannen Doherty - Growing the big one. Cóż, oto nasz nowy filmweb:P
ja też wolałam stary.. z tego się teraz robi taki facebook, znajomych się dodaje na przykład hehe...
Dokładnie, niby facebook, niby last.fm... Niedługo na tym filmwebie będzie mało z filmweba :P
to nie dodawajcie znajomych i tylko oceniajcie filmy, jak na starym FW, w czym problem?