PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73313
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Coś mi umknęło, mam jakąś dziurę w pamięci w związku z tymi dziewczynami... Było fajnie,
miło lalala, Maya wyjechała, coś tam pogadały przez telefon i koniec. Może ktoś mi wyjaśnić
dlaczego się rozstały? Ciągle mam nadzieję, że Maya wróci ;(

adariia

Z tego co mi wiadomo ma wrocic:)

ocenił(a) serial na 10
xkoraxxx

Maya ma wrócić do serialu o ile się nie mylę to w 10 odcinku.
A dokładnie czemu one się rozstały to nie było powiedziane, po prostu Maya wyjechała i kontakt nieco utraciły, no i Emily jak z nią rozmawiała to mówiła, że może ona tam kogoś ma, bo niby z nią rozmawiała, ale tak jakby Maya była nieobecna, więc może to przez to.

urszulankaa

Nieprawda.
No więc matka Emily była zła i stwierdziła że Maya ma zły wpływ na Emily itd. więc pokombinowała z matką Mayi i Maya trafiła na kilkumiesięczny obóz(o ile się nie mylę trwał 4 miesięce).Jak Emily zadzwoniła do Mayi to dowiedziała się Maya ma kogoś i tak się rozstały.

Oleandria

To też nie do końca prawda :d
Matka Emily stwierdziła, że Maya ma zły wpływ na Em, więc najpierw zabroniła im się spotykać, a potem Maya wyjechała na jakiś obóz.
Caleb zrobił coś z telefonem Emily, żeby mogła rozmawiać z Mayą.
Gdy Em do niej zadzwoniła, Maya zachowywała się dziwnie.
Spencer zapytała Emily co się stało i była między nimi taka rozmowa: (nie pamiętam dokładnie, ale to było coś podobnego)
- Rozmawiałaś z Mayą? Jak się czuje?
- Może już zapomniała o mnie.(ruszyła naprzód)
- Może nie mogła rozmawiać.
- Była sama w pokoju. (mogła rozmawiać)

Nigdy nie było powiedziane, że się rozstały albo, że Maya ma kogoś innego.
No ale Maya

SPOILER SPOILER
ma wrócić w 11 odcinku
SPOILER SPOILER

i pewnie będą razem.

youhaveamessage

Nie lubię Mayi. Ona jest dziwna... :p

Madame_7

Też jej nie lubię ;D

youhaveamessage

W ogóle wszystkie dziewczyny Emily są dziwne. Mogliby w końcu dać jej normalną dziołche :D

Madame_7

Bardzo ładna jest blondynka, z którą aktulanie "kręci" Emily ;P

ocenił(a) serial na 7
adariia

Tak, Samara jest faktycznie ładna, w przeciwieństwie do jej poprzedniej 'parterki' ;P

adariia

Mi się właśnie chyba najbardziej podobała Paige, to znaczy tylko z twarzy :D

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Ja też nie lubię Mayi... Paige też nie lubiłam... Wyjątkowo polubiłam Samarę i faktycznie jest ładna ;)

kwiatuszekk14

Maya była pierwszą dziewczyną "na poważnie" Emily i pokochałam ten związek ;D Paige nie podobała mi się, natomiast Samara jest śliczna :)

ocenił(a) serial na 7
adariia

Ja miałam takie odczucie, że Maya jest jakaś dziwna, nie wiem czemu.

ocenił(a) serial na 6
adariia

A jeśli się okaże, że Mya jest 'A' ? :o

ocenił(a) serial na 7
sad_letter

Wydaje mi się, że może pomagać 'A', ale wątpię, żeby to była ona.

_Joy

"A" zna niemal wszystkie tajemnice dziewczyn, musi być to ktoś z ich bliższego otoczenia... poza tym wydaje mi się, że "A" to mężczyzna, ale kto wie...

adariia

W takim razie musi być kilku A - bo wydaje mi się, że osoba, która wykupiła pierścionek z lombardu miała piersi.

youhaveamessage

Możliwe, nie zwróciłam uwagi na taki szczegół ;d Ale takie zachowanie, ubiór i może to śmieszne, ale nawet dłonie w tych rękawicach wyglądają na męskie ;p

adariia

No właśnie mi się też tak wydaje. Głupio by było, jakby zrobili kilku "A"...

youhaveamessage

Gdzieś się natknęłam na informację, że w książce "A" była Mona. W filmie na pewno nie, tak mi się przynajmniej wydaje. Ale najgorsze jest to, że kompletnie nie wiem kto to może być ;c Nawet nie wiem czy "A" i zabójca Ali to ta sama osoba

youhaveamessage

I trzeba przyznać, że tak pogawędzić wspólnie o PLL można fajniej na forum w Polsce, niżeli w moim kraju, biorąc pod uwagę, że w Polsce serial nie jest puszczany w telewizji (chociaż podobno ma gdzieś tam być, o ile już nie zaczęto) ;)

adariia

A gdzie mieszkasz? :D
W Polsce już od kilku tygodni go puszczają na AXN.

youhaveamessage

w Kanadzie ;)

adariia

To pewnie oglądasz zawsze w tv,co nie ? :D

Oleandria

najczęściej ;p

ocenił(a) serial na 4
adariia

Maya była fajna w pierwszym odcinku. Inna fryzura niż reszta inne zachowanie. Potem zrobili z niej taką samą jak wszystkie:)