Coś mi umknęło, mam jakąś dziurę w pamięci w związku z tymi dziewczynami... Było fajnie,
miło lalala, Maya wyjechała, coś tam pogadały przez telefon i koniec. Może ktoś mi wyjaśnić
dlaczego się rozstały? Ciągle mam nadzieję, że Maya wróci ;(
Maya ma wrócić do serialu o ile się nie mylę to w 10 odcinku.
A dokładnie czemu one się rozstały to nie było powiedziane, po prostu Maya wyjechała i kontakt nieco utraciły, no i Emily jak z nią rozmawiała to mówiła, że może ona tam kogoś ma, bo niby z nią rozmawiała, ale tak jakby Maya była nieobecna, więc może to przez to.
Nieprawda.
No więc matka Emily była zła i stwierdziła że Maya ma zły wpływ na Emily itd. więc pokombinowała z matką Mayi i Maya trafiła na kilkumiesięczny obóz(o ile się nie mylę trwał 4 miesięce).Jak Emily zadzwoniła do Mayi to dowiedziała się Maya ma kogoś i tak się rozstały.
To też nie do końca prawda :d
Matka Emily stwierdziła, że Maya ma zły wpływ na Em, więc najpierw zabroniła im się spotykać, a potem Maya wyjechała na jakiś obóz.
Caleb zrobił coś z telefonem Emily, żeby mogła rozmawiać z Mayą.
Gdy Em do niej zadzwoniła, Maya zachowywała się dziwnie.
Spencer zapytała Emily co się stało i była między nimi taka rozmowa: (nie pamiętam dokładnie, ale to było coś podobnego)
- Rozmawiałaś z Mayą? Jak się czuje?
- Może już zapomniała o mnie.(ruszyła naprzód)
- Może nie mogła rozmawiać.
- Była sama w pokoju. (mogła rozmawiać)
Nigdy nie było powiedziane, że się rozstały albo, że Maya ma kogoś innego.
No ale Maya
SPOILER SPOILER
ma wrócić w 11 odcinku
SPOILER SPOILER
i pewnie będą razem.
Tak, Samara jest faktycznie ładna, w przeciwieństwie do jej poprzedniej 'parterki' ;P
Ja też nie lubię Mayi... Paige też nie lubiłam... Wyjątkowo polubiłam Samarę i faktycznie jest ładna ;)
Maya była pierwszą dziewczyną "na poważnie" Emily i pokochałam ten związek ;D Paige nie podobała mi się, natomiast Samara jest śliczna :)
"A" zna niemal wszystkie tajemnice dziewczyn, musi być to ktoś z ich bliższego otoczenia... poza tym wydaje mi się, że "A" to mężczyzna, ale kto wie...
W takim razie musi być kilku A - bo wydaje mi się, że osoba, która wykupiła pierścionek z lombardu miała piersi.
Możliwe, nie zwróciłam uwagi na taki szczegół ;d Ale takie zachowanie, ubiór i może to śmieszne, ale nawet dłonie w tych rękawicach wyglądają na męskie ;p
Gdzieś się natknęłam na informację, że w książce "A" była Mona. W filmie na pewno nie, tak mi się przynajmniej wydaje. Ale najgorsze jest to, że kompletnie nie wiem kto to może być ;c Nawet nie wiem czy "A" i zabójca Ali to ta sama osoba
I trzeba przyznać, że tak pogawędzić wspólnie o PLL można fajniej na forum w Polsce, niżeli w moim kraju, biorąc pod uwagę, że w Polsce serial nie jest puszczany w telewizji (chociaż podobno ma gdzieś tam być, o ile już nie zaczęto) ;)